Ami a tökéletes esküvőhöz kell

2017. február 05., 18:55 szerző: Zámbó Balázs
komment
Keszthely - Már kilencedik alkalommal rendezték meg az Esküvő kiállítást Keszthelyen, az idei rendezvény szombaton zajlott a Balaton Színházban.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A Goldmark Károly Művelődési Központ szervezésében egyre nagyobb látogatottsággal zajlik már 9. éve az Esküvő kiállítás. Az idei díszvendég Sármán Nóra divattervező volt, ruhái a színpadon voltak láthatóak.

Fotó: Zámbó Balázs

Az előző évekhez hasonlóan délelőtt 10 órakor nyitotta kapuját a kiállítás. Egész nap pódiumbeszélgetések folytak a kiállítókkal, s 14 órakor került sor Sármán Nóra esküvői és alkalmi ruhakölteményeinek bemutatójára, míg 16 órától egy keszthelyi esküvői ruhaszalon divatbemutatója várta a közönséget, ezen kívül volt még táncbemutató is.

Az érdeklődők megtudhatták, hogy az idei évben a ruhakollekciókat a boldog békeidők stílusa ihlette. A ruhák kiválasztásába a vőlegénynek is nagy beleszólása van manapság. Az a szokás már a múlté, hogy nem láthatja a mennyasszonyt az esküvő előtt az esküvői ruhában - osztotta meg velünk tapasztalatait Keczeli Zoltánné üzletvezető.

Aki kicsit több időt töltött a helyszínen, megkóstolhatta az egészséges, mentes süteményeket, a finom kávékat, s készíthetett magáról fotót is a fotófal előtt. A résztvevők találkozhattak szertartásvezetővel, esküvőszervezővel, szakszerű választ kaphattak a kérdéseikre. A helyszínen harmincnál több kiállító várta a házasulandó párokat és az érdeklődőket.

Zámbó Balázs

2017. február 05., 18:55 szerző: Zámbó Balázs

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...