Keszthely

2016.05.12. 13:32

Futóverseny miatt forgalomkorlátozás lesz Keszthelyen

Futóverseny miatt 2016. május 14-én és 15-én megnövekedett személy- és járműforgalommal, lassabb haladással kell számolni több útvonalon.

A Keszthelyi Rendőrkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy egy rendezvény miatt 2016. május 14-én 14 óra 30 perc és 18 óra közötti időszakban az alábbi utakon lesz forgalomkorlátozás:

- Fő tér, Helikon utca, Helikon Park, Balaton utca, Kossuth Lajos utca, Sétáló utca.

2016. május 15-én 9 óra 30 perc és 15 óra 30 perc közötti időszakban pedig az alábbi utakat érinti a forgalomkorlátozás:

- Fő tér, Sétáló utca, Kastély utca, Lehel utca, Rákóczi tér, Tapolcai út, Kereskedők útja, Gyenesdiás - Hámán Kató utca, Béke utca, Kapernaum utca, Széchenyi utca, Keszthely - Toldi Miklós utca, Apát utca, Lovassy utca,Borbás Vince sétány, Balaton parti sétány, Erzsébet királyné út.

A Keszthelyi Rendőrkapitányság kéri a járművezetőket és üzembetartókat, hogy a Keszthely Kilométerek elnevezésű futóverseny ideje alatt a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek a városban!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!