Keszthely

2016.06.22. 16:01

Hatalmas tudás, nagy szeretet, felelősség

Keszthely –A városban dolgozó pedagógusoknak mondott köszönetet a nevelésben és oktatásban kifejtett tevékenységükért és áldozatos munkájukért Ruzsics Ferenc polgármester.

Keszey Ágnes

A Balaton színházban megrendezett ünnepségen a Tündérrózsa Gyermek-néptánccsoport, valamint a Festetics György Zeneiskola növendékei kedveskedtek műsorukkal az óvodapedagógusoknak, tanítóknak, tanároknak .

Ruzsics Ferenc polgármester köszöntőjében úgy fogalmazott: óriási a pedagógusok felelőssége, hiszen apró életek vannak rájuk bízva.

Három nyugdíjba vonuló pedagógust külön is köszöntött a polgármester. Egyed Béláné az Életfa óvodában, Pusztainé Puskás Zsuzsanna a zeneiskolában, Menyhártné Takács Valéria az Egry iskolában dolgozott. Fotó: A szerző

- Önökön nagyon sok múlik, hogy merre indul el a csöpp gyermek gondolkodása, hogyan rendezi össze magát  fiatallá, majd  felnőtté. A lélek és a test formálása is nagy hangsúlyt kell, hogy kapjon. Amikor a pedagógusokról szó esik, általában arra szűkítjük le, hogy mennyit keresnek és milyen sokat dolgoznak. Arról a hatalmas tudásról, az óriási szeretetről, a felelősségteljes viselkedésről aminek példáját adják nap mint nap kevés szó esik.

A pedagógusok köszönetképpen  ajándékot is kaptak,

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!