Keszthely

2016.06.02. 16:34

Jobban megismerni egymást

Keszthely - Több mint kétszáz, Keszthely életében meghatározó személy életrajza olvasható a kötetben, melyet a Város napja előrendezvényeinek nyitányaként mutattak be csütörtök este.

Keszey Ágnes

A Ki kicsoda Keszthelyen kötet 1996-ban jelent meg először, s most,  két évtized elteltével ismét bemutatkoznak mindazok, akik különböző területeken dolgozva,  alkotva, jelentős szerepet játszanak a város életében. A könyv az önkormányzat támogatásával, a könyvtár szerkesztésében jelent meg. A négyszáz  példányban megjelent könyv  csütörtök esti bemutatóján Ruzsics Ferenc polgármester az érdeklődőknek azt ajánlotta: a kötetet lapozgatva ismerjük meg egy kicsit jobban egymást, hiszen  sok olyan információ is található a könyvben, melyeket még az ismerősök sem tudtak eddig egymásról. Pappné Beke Judit, a Fejér György Városi Könyvtár igazgatója elmondta:  egy éves munka eredményeként született meg a kötet,  mely helyismereti szempontból is jelentős, s nem csak a mának, hanem a jövőnek is szól.

Címkék#Keszthely

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!