Keszthely

2017.04.28. 16:23

Jobbik: uniós bérszínvonalat

Keszthely - A Jobbik szerint a magyar és közép-európai emberek többet érdemelnek annál, hogy választási lehetőségük mindössze a kiszolgáltatott bérrabszolgává válás, vagy a nyugatra távozás legyen.

Keszey Ágnes

Erről tartott sajtótájékoztatót Herold János képviselő, annak kapcsán, hogy az uniót szétfeszítő bér-és gazdasági különbségek kiegyenlítését célzó kezdeményezés támogatásáról szóló javaslatot terjesztette a keszthelyi képviselő-testület elé. Ám ezt nem tárgyalták, mert - szavai szerint - az önkormányzat pénzügyi-jogi bizottsága tagjainak többsége a pártpolitikai csatározásokat, polgáraink érdeke elé helyezve, nem támogatta.

A Jobbik kezdeményezésére a közelmúltban nyolc uniós ország írta alá a kezdeményezést, melyet benyújtottak az Európai Bizottságnak.

Cél, hogy az európai integráció az emberek életszínvonala terén is megtörténjen, a bérek zárkózzanak fel a nyugati tagállamok szintjére, biztosítva a képzett munkaerő helyben maradását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!