Keszthely

2014.09.02. 15:50

Mesekönyveket gyűjt a Jobbik

Keszthely - Iskolakezdéskor adományokat adott át és mesekönyvgyűjtő akciót szervez a Jobbik Keszthelyi Szervezete.

Keszey Ágnes

Keszthelyre is jutott az adományból - mutatja Selmeczy Zsuzsanna, a Jobbik helyi elnöke. Fotó: Keszey Ágnes

Közel 300 iskolatáskát és hozzá tartozó felszereléseket kapott egy táskaforgalmazó cégtől a Jobbik Magyarországért Mozgalom.

– Több településre jutott az adományból. Keszthelyre 17 iskolatáska és néhány tolltartó valamint tornazsák került a felajánlásból – ismertette Selmeczy Zsuzsanna. A Jobbik Keszthelyi Alapszervezetének elnöke elmondta, hogy ezeket az iskolakezdés megkönnyítésére a Nagycsaládosok Keszthelyi Egyesületének adták át.

– Egy másik adományozó akciót is elindítottunk: mesekönyveket gyűjtünk, melyeket majd a hónap végén a keszthelyi könyvtárnak szeretnénk átadni. Gyerekes szülőként jött az ötlet, hogy hasznos lenne ez a segítség. Akinek van otthon feleslegessé vált mesekönyve, azokon a helyeken adhatja le, ahol a jelöltállításokhoz szükséges aláírásokat gyűjtöttük. Reményeim szerint néhány száz kötetet sikerül összegyűjtenünk – tette hozzá a Jobbik Magyarországért Mozgalom Keszthelyi Alapszervezetének elnöke, polgármesterjelöltje.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!