Keszthely

2015.02.08. 14:15

Esküvő kiállítás Keszthelyen: ötletek a nagy napra

Keszthely - Hetedik alkalommal szervezték meg szombaton a Balaton Színházban az esküvő kiállítást, melyen 28 kiállító mutatkozott be.

Zámbó Balázs

A rendezvény szervezőinek az volt a céljuk, hogy az esküvőhöz szükséges minden kelléket és szolgáltatást egy helyen bemutassanak, s hogy felhívják a figyelmet arra, hogy a Balaton Színház is ideális esküvői helyszín lehet. A párok ötleteket gyűjthettek egyebek mellett a lakodalom helyszínéhez, a fotós, a torta és a meghívó kiválasztásához. Az érdeklődőket álomautó várta a színház előtt, de hallhattak a balatoni hajókon tartandó esküvők részleteiről is.

Idén 28 kiállító mutatkozott be a Balaton Színházban. A közönség megtekinthette Molnár Zsuzsa fiatal ruhatervező ruháit, és tájékozódhatott az idei trendekről.

– A menyasszonyi ruháknál divatos az elöl rövidebb, romantikusan csipkés, fehérben vagy bézs színben. Ezt tüllel vagy gyöngyökkel is lehet díszíteni – mondta Molnár Zsuzsa.

A tervező a menyasszonyoknak tanácsot is ad, hogy milyen ruha áll nekik jól, és mit nem javasol. Többnyire hallgatnak rá a lányok.

– Nem mindenki vehet fel meztelen vállakat és hátat mutató ruhákat, pedig ez most ismét nagy divat, nagyanyáink csipkéivel gazdagon megbolondítva – említette a divattervező.

A színpadon Molnár Zsuzsa tervező (balról) és a ruhakölteményeket bemutató lányok. Fotó: Zámbó Balázs

Az esküvői frizuratrendekről is tájékozódtunk a rendezvényen, s mint kiderült, sokan szeretnének lazább kontyot vagy különleges, akár gyöngyökkel, virágkoszorúval díszített hajfonatokat a jeles alkalomra. A sminknél a földszíneket részesítik előnyben, de készülhet nagyon merész smink is. A legfontosabb, hogy összhangban legyen a menyasszony egyéniségével és a ruha stílusával, mondta Temleitner Tímea kozmetikus. A dekorációban a pasztellszínek a legkeresettebbek, a tavaly kedvelt rikító pink már nem számít divatosnak.

Az egész napos rendezvény csúcspontja a délutáni divatbemutató volt, amelyre nagyon sokan kíváncsiak voltak. A szervezők tapasztalatai szerint sok házasodni készülő fiatal pár fordult meg a rendezvényen, s remélhetőleg hasznos tippeket kaptak a nagy naphoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!