Sport

 • cikk kép
  Szabó Zsolt bravúros kosara: "Tudtam, hogy rádobom"

  Zalaegerszeg - Szabó Zsolt dobása minden bizonnyal sokáig emlékezetes marad és beszédtémát ad majd a Zalakerámia-ZTE KK férfi kosárlabdacsapata szurkolóinak. Egy hármasról van szó, amivel a ZTE KK vasárnap este 90-89-re megnyerte az Alba Fehérvár elleni találkozóját.

 • cikk kép
  Szabó kosara sokkolta az Albát, győzött a ZTE KK!

  Székesfehérvár - A férfi kosárlabda NB I A-csoportjában a középszakasz felső házi küzdelmében a Zalakerámia-ZTE KK vasárnap az éllovas Alba Fehérvár vendége volt. Szabó Zsolt utolsó pillanatban esett triplájával győzött a ZTE KK!

 • cikk kép
  Másik arcát mutatta a ZTE NKK, de az elődöntőbe a Sopron jutott

  A női kosárlabda élvonalban a ZTE NKK az Uniqa Sopront fogadta a negyeddöntő második mérkőzésén. A hazaiak egy félidőn keresztül tartották magukat, de a harmadik negyedtől érvényesült a papírforma.

 • cikk kép
  A Szolnok-verő ZTE KK újabb nagy kihívás előtt, az Alba a következő

  Zalaegerszeg - Egy nagyszerű sikerrel a háta mögött várhatja a Zalakerámia-ZTE KK NB I A-csoportos férfi kosárlabdacsapata az újabb, vasárnap (18.00) esedékes fordulót, amikor Bencze Tamás együttese az éllovas Alba Fehérvár vendége lesz.

 • cikk kép
  Szélsőséges soproni fölény a ZTE NKK ellen

  Zalaegerszeg - Tegnap elkezdődött a női kosárlabda élvonal 1-8. helyért zajló rájátszása. A negyeddöntős körben a ZTE a Sopronnal vív, az egyik fél második sikeréig.

 • cikk kép
  Legyőzte a bajnokot a ZTE KK!

  Zalaegerszeg – A férfi kosárlabda NB I A-csoportjában a felső ház középszakaszának 2. fordulójában a Zalakerámia-ZTE KK együttese a címvédő Szolnokot fogadta. Izgalmas, változatos találkozón az egerszegiek nagy győzelmet arattak.

 • cikk kép
  Emelt fővel zárták az alapszakaszt a Kanizsai Vadmacskák

  Az amatőr női kosárlabda NB I Nyugati-csoportjának második helyezett együttese, az ELTE-BEAC Újbuda ellen zárta alapszakaszbeli szereplését a Kanizsai Vadmacskák SE, s a kanizsaiak ugyan zárkóztak, de a fővárosiak nyertek.

 • Választani kell: ZTE-Falco vagy ZTE-Puskás...

  Amikor a Zalakerámia-ZTE KK férfi kosárlabdacsapatának középszakaszbeli sorsolása napvilágot látott, látszott, hogy április 16-án egybeesik a Falco KC elleni meccse a ZTE FC-Puskás FC találkozóéval. Hiába egyeztettek, így is marad minden...

 • cikk kép
  Kezdik a rájátszást - A ZTE NKK újra a Sopronnal találkozik

  Egy kicsit talán már úgy vannak vele a lányok, hogy kezdik „unni” a Sopront, ám játszani kell. A ZTE NKK csütörtökön (18.00) idegenben (Sopronban) kezdi meg a rájátszás első körét.

 • cikk kép
  A ZTE KK a Szolnok ellen győzni akar, mert kell a siker

  Az NB I A-csoportos férfi kosárlabda-bajnokság felsőházában csütörtökön folytatódnak a küzdelmek. A Zalakerámia-ZTE KK együttese 18 órától az elmúlt három év bajnokát, vagyis a címvédő Szolnoki Olaj KK-t fogadja.

 • cikk kép
  Az ötpontos vereség később még "jól" is jöhet...

  Sajnálhatja a Zalakerámia-ZTE KK férfi kosárlabdacsapata a vasárnapi, Körmend elleni találkozójának végkimenetelét, de sajnálhatja a második negyedet is, hogy akkor éppen úgy alakult a mérkőzés menete. A Körmend 86-81-re nyert a felsőház első fordulójában.

 • cikk kép
  Büszke lehet magára a ZTE

  Zalaegerszeg - A férfi kosárlabda NB I A középszakaszának felsőházában vasárnap Körmenden kezdte meg szereplését a Zalakerámia-ZTE KK.

 • cikk kép
  Zalai sportműsor - a jövő hét kínálatából

  Ezeken a meccseken, versenyeken szurkolhatunk jövő héten a hazai csapatoknak.

 • cikk kép
  ZTE NKK: nem sikerült felborítani a papírformát a Sopron ellen

  ZTE–Sopron mérkőzéssel kezdődött meg Győrben a női kosárlabda Magyar Kupa nyolcas döntője. A találkozón a zalaiak jól tartották magukat, de a papírformát nem tudták felborítani.

 • cikk kép
  Vadmacskák: helytállás a TFSE és szép siker a PINKK ellen

  Egy soros és egy halasztott mérkőzésen is pályára lépett a női amatőr kosárlabda NB I-ben a Vadmacskák.

 • cikk kép
  ZTE KK: Körmenden indul a harc a pályaelőnyért

  Kezdődik a férfi kosárlabda-bajnokság középszakasza, azon belül pedig a felsőház tízfordulós csatározása is. A Zalakerámia-ZTE KK a legjobb öt csapatot magába foglaló mezőny nyitómeccsén vasárnap (18 óra) Körmenden játszik.

 • cikk kép
  Magyar Kupa: A ZTE NKK felkészült a Sopron elleni csatára

  Péntektől Pécsett, a Lauber Dezső Sportcsarnokban rendezik meg a női kosárlabdázók idei kupaküzdelmeit, hivatalosan a Tippmix Killik László Női Magyar Kupa nyolcas finálét, a mezőnyben a ZTE NKK-val.

 • cikk kép
  Vasárnap este kezd Körmenden a ZTE KK

  Zalaegerszeg - Véglegessé vált a Zalakerámia-ZTE KK férfi kosarasainak menetrendje a középszakaszban. Így már biztos, hogy a felsőházi küzdelmeket vasárnap, Körmenden kezdi meg az egerszegi csapat.

 • cikk kép
  Körmenden kezd a ZTE KK - A középszakasz programját még egyeztetik

  Zalaegerszeg - Vasárnap este, úgy öt perccel a Paks-Zalakerámia-ZTE KK kosárlabda mérkőzés vége előtt a ZTE-tábor tagjai akár már tudhatták is, hogy csapatuk ott lesz a felsőházban. A Kaposvár ugyanis nyilvánvalóan "bukásra állt" Szegeden, ami a zalaiaknak kedvezett. Az extrát persze a ZTE sikere adta erre a napra.

 • cikk kép
  ZTE NKK: Helytállás tét nélkül Miskolcon

  A női kosárlabda élvonalban is véget ért az alapszakasz. A ZTE NKK a Diósgyőr vendége volt, az eredmény egyikük helyezését sem befolyásolta már.

Részletes műsorMűsorok betöltése...