Sport

 • cikk kép
  Bronzérmes a Zalakerámia-ZTE KK!

  A férfi kosárlabda bajnokság bronzcsatájának második mérkőzését rendezték meg Zalaegerszegen, természetesen telt ház előtt. A Zalakerámia-ZTE KK együttese számára kézzelfogható közelségbe került az érem a Körmenddel szemben. Az egerszegiek drámai csatában győztek, így Egerszegre került a bronzérem.

 • cikk kép
  A ZTE KK itthon már nem akar hibázni: cél a bronz

  ZALAEGERSZEG - Szezonbeli utolsó vagy utolsó előtti mérkőzése előtt áll a Zalakerámia-ZTE KK, amely szombaton a férfi kosárlabda bajnoki bronzcsata második találkozóján fogadja a Körmendet. Természetesen eredményfüggő a zárás: ha a ZTE KK nyer, akkor övé a bronzérem, ha viszont nem...

 • cikk kép
  Mindenben jobban teljesített a ZTE KK

  ZALAEGERSZEG - Az első és nagyon fontos lépést megtette a bronzérem megszerzése felé a Zalakerámia-ZTE KK férfi kosárlabda csapata, amely szerdán Körmenden nyert. Szombaton Bencze Tamás együttese felteheti éves szereplésére a koronát.

 • cikk kép
  Egy lépésre a bronzéremtől a ZTE KK!

  KÖRMEND - Szerdán megkezdődött a férfi kosárlabda-bajnokság 3. helyért kiírt párharca a Körmend és a Zalakerámia-ZTE KK között. Az első mérkőzést a vasi városban rendezték, a ZTE KK pedig elvette a körmendiek pályaelőnyét.

 • cikk kép
  Körmend-ZTE KK: két ősi rivális harca a dobogóért

  Zalaegerszeg - Szerdán megkezdi két győzelemig tartó párharcát a bronzéremért kiírt helyosztón a Zalakerémia-ZTE KK és az Egis Körmend férfi kosárlabdacsapata. A párharc nyitánya szerda este hat órakor Körmenden lesz.

 • cikk kép
  A bronzcsata jut a ZTE KK-nak, szerdán Körmenden kezdenek

  ZALAEGERSZEG Bár hősiesen helytállt, mégsem tudta kiharcolni a férfi kosárlabda elődöntőben az ötödik mérkőzést a Zalakerámia-ZTE KK. Szombaton az Alba Fehérvár nyert és továbbjutott, immár a döntőbe, a ZTE KK pedig készülhet a Körmend elleni bronzcsatára.

 • cikk kép
  Nyert az Alba és döntős, a ZTE KK a bronzéremért csatázhat

  A férfi kosárlabda bajnokság elődöntőjének negyedik mérkőzése várt a Zalakerámia-ZTE KK és az Alba Fehérvár együttesére szombaton Zalaegerszegen.

 • cikk kép
  Szombaton sorsdöntő ütközet előtt a ZTE KK, csak nem tudni kikkel...

  ZALAEGERSZEG A férfi kosárlabda-bajnokság elődöntői közül már csak a Zalakerámia-ZTE KK-Alba Fehérvár csata "áll". Szombaton 19 órától Zalaegerszegen sorsdöntő ütközet következik, hiszen a ZTE KK már csak egy győzelemmel tudja kivívni a hétfői folytatás lehetőségét.

 • cikk kép
  A Hévíz férfi kosárcsapata a négy között!

  HÉVÍZ Nem kis bravúrt ért el a RiCsilla Sport-Hévíz SK NB II-es férfi kosárlabdacsapata: a Nyugati-csoport bajnokaként az országos rájátszásban legyőzte a Közgáz/B együttesét.

 • cikk kép
  Az óvás elutasítva, döntős a Falco KC

  ZALAEGERSZEG - A férfi kosárlabda-bajnokság másik elődöntőjében a Falco KC kedden harmadszor is legyőzte a Körmendet, ezzel bejutott a döntőbe. A találkozó után a Körmend jelezte, megóvja a mérkőzést, óvását pedig szerdán eljuttatta az MKOSZ-hez, ahol ezt elutasították.

 • cikk kép
  Visszatérhetnek a kulcsemberek - Bencze Tamás szerint szombaton egyenlíthet a ZTE

  ZALAEGERSZEG/SZÉKESFEHÉRVÁR - A kedd késő esti Alba Fehérvár-Zalakerámia-ZTE KK férfi kosárlabda bajnoki elődöntő harmadik összecsapása nem a megszokott mederben zajlott le. A ZTE KK-tól kulcsjátékosok estek ki, amit nem bírt el a csapat. Nyert az Alba és ezzel 2-1-re vezet a párharcban, viszont van rá esély, hogy szombatig mindenki felépül.

 • cikk kép
  Benke, Norfleet és Ubilla nélkül esélye sem volt a ZTE KK-nak az Alba ellen

  Kedden rendezték a férfi kosárlabda NB I elődöntőjében az Alba Fehérvár – Zalakerámia-ZTE KK harmadik összecsapását.

 • cikk kép
  Újra az idegenbeli bravúr reményében utazik a ZTE az Alba otthonába

  ZALAEGERSZEG Kedden folytatódik a csata, a helyszín ezúttal Székesfehérvár, s ha ennyiből nem derült volna már ki: a férfi kosárlabda NB I elődöntőjének harmadik összecsapása következik. A kedden, 20 órakor kezdődő újabb mérkőzés előtt az Alba Fehérvár és a Zalakerámia-ZTE KK párharca 1-1-re áll.

 • cikk kép
  A jövő hét zalai sportműsora

  Ezeken a meccseken szurkolhatunk a hazai csapatoknak.

 • cikk kép
  Egyenlített az Alba a ZTE KK ellen

  Zalaegerszeg - Az egerszegi szurkolók fantasztikus hangulatot teremtettek a férfi kosárlabda bajnoki elődöntő második, péntek esti találkozójára. A Zalakerámia-ZTE KK arra készült, hogy hazai pályán is legyőzze az Alba Fehérvár csapatát, de nem sikerült. Nyertek a fehérváriak és egyenlítettek (1-1) a párharcban.

 • cikk kép
  Pénteken folytatódik a férfi kosárlabda elődöntő

  ZALAEGERSZEG Igazán megünnepelni sem volt ideje szerdai sikerét a Zalakerámia-ZTE KK férfi kosarasainak, máris itt a folytatás az Alba Fehérvár ellen. Pénteken 19 órától a Zalakerámia Sportcsarnokban csapnak össze a felek és akinek jut hely, minden bizonnyal parázs összecsapást láthat majd.

 • cikk kép
  Rájátszás az NB I B-ért

  HÉVÍZ A férfi kosárlabda NB II Nyugati-csoportjában a Hévíz nagyarányú győzelemmel zárta az alapszakaszt.

 • cikk kép
  Sokkoló mérkőzésen győzött a ZTE KK!

  Székesfehérvár – Szerdán, az ehhez illő körítéssel megkezdődött a férfi kosárlabda bajnokságban az elődöntő sorozata. A nem kis bravúrral a legjobb négy közé került Zalakerámia-ZTE KK együttese az Alba Fehérvár otthonában kezdett és nem mindennapi mérkőzésen nyert.

 • cikk kép
  ZTE KK: a bajnok után itt az alapszakasz győztese

  Eljött a szerda, amely újra a pályán találja a Zalakerámia-ZTE KK-t, ám ezt senki sem bánja. Az egerszegiek 18.30-tól Székesfehérváron, az Alba Fehérvár ellen kezdik meg három győzelemig tartó párharcukat.

 • cikk kép
  Már éremközelben a ZTE KK -és a történet szerdán folytatódik

  Zalaegerszeg - A történet folytatódhat - vasárnap ez volt a legfőbb cél a Zalakerámia-ZTE KK férfi kosarasai számára.

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...