Sport

 • cikk kép
  Újra az idegenbeli bravúr reményében utazik a ZTE az Alba otthonába

  ZALAEGERSZEG Kedden folytatódik a csata, a helyszín ezúttal Székesfehérvár, s ha ennyiből nem derült volna már ki: a férfi kosárlabda NB I elődöntőjének harmadik összecsapása következik. A kedden, 20 órakor kezdődő újabb mérkőzés előtt az Alba Fehérvár és a Zalakerámia-ZTE KK párharca 1-1-re áll.

 • cikk kép
  A jövő hét zalai sportműsora

  Ezeken a meccseken szurkolhatunk a hazai csapatoknak.

 • cikk kép
  Egyenlített az Alba a ZTE KK ellen

  Zalaegerszeg - Az egerszegi szurkolók fantasztikus hangulatot teremtettek a férfi kosárlabda bajnoki elődöntő második, péntek esti találkozójára. A Zalakerámia-ZTE KK arra készült, hogy hazai pályán is legyőzze az Alba Fehérvár csapatát, de nem sikerült. Nyertek a fehérváriak és egyenlítettek (1-1) a párharcban.

 • cikk kép
  Pénteken folytatódik a férfi kosárlabda elődöntő

  ZALAEGERSZEG Igazán megünnepelni sem volt ideje szerdai sikerét a Zalakerámia-ZTE KK férfi kosarasainak, máris itt a folytatás az Alba Fehérvár ellen. Pénteken 19 órától a Zalakerámia Sportcsarnokban csapnak össze a felek és akinek jut hely, minden bizonnyal parázs összecsapást láthat majd.

 • cikk kép
  Rájátszás az NB I B-ért

  HÉVÍZ A férfi kosárlabda NB II Nyugati-csoportjában a Hévíz nagyarányú győzelemmel zárta az alapszakaszt.

 • cikk kép
  Sokkoló mérkőzésen győzött a ZTE KK!

  Székesfehérvár – Szerdán, az ehhez illő körítéssel megkezdődött a férfi kosárlabda bajnokságban az elődöntő sorozata. A nem kis bravúrral a legjobb négy közé került Zalakerámia-ZTE KK együttese az Alba Fehérvár otthonában kezdett és nem mindennapi mérkőzésen nyert.

 • cikk kép
  ZTE KK: a bajnok után itt az alapszakasz győztese

  Eljött a szerda, amely újra a pályán találja a Zalakerámia-ZTE KK-t, ám ezt senki sem bánja. Az egerszegiek 18.30-tól Székesfehérváron, az Alba Fehérvár ellen kezdik meg három győzelemig tartó párharcukat.

 • cikk kép
  Már éremközelben a ZTE KK -és a történet szerdán folytatódik

  Zalaegerszeg - A történet folytatódhat - vasárnap ez volt a legfőbb cél a Zalakerámia-ZTE KK férfi kosarasai számára.

 • cikk kép
  Elődöntőbe jutott a ZTE KK

  Zalaegerszeg - A férfi kosárlabda NB I A negyeddöntős párharcai közül vasárnapra csak a ZTE KK- Szolnok csata nem dőlt el. Aztán vasárnap megtörtént ez is - zalai szempontból nagyon is pozitív előjellel.

 • cikk kép
  Győzött a Szolnok, vasárnap Egerszegen döntenek!

  A férfi kosárlabda NB I negyeddöntőjének negyedik találkozóján pénteken este Szolnokon lépett pályára a Zalakerámia-ZTE KK csapata, amely egy lépésre volt a továbbjutástól. Nem sikerült, nyert a Szolnok és egyenlített (2-2), így vasárnap Egerszegen döntenek a továbbjutásról.

 • cikk kép
  Döntésre viheti a ZTE KK a Szolnok elleni párharcot

  ZALAEGERSZEG - Pénteken folytatódik, és akár be is fejeződhet a Zalakerámia-ZTE KK és a Szolnoki Olaj KK pároscsatája az élvonalbeli bajnokság negyeddöntőjében. A záráshoz a ZTE KK-nak győznie kellene a 18 órakor a Tiszaligetben kezdődő mérkőzésen.

 • cikk kép
  Benke "elszólta" magát? - Pénteken Szolnokon a ZTE KK lezárhatja a párharcot, 2-1-re vezet

  ZALAEGERSZEG - Kedden este újra előnyt harcolt ki magának a férfi kosárlabda rájátszás negyeddöntőjében a Zalakerámia-ZTE KK együttese. Benke Szilárd, az egerszegiek ismét remekelő játékosa pénteken képesnek tartja együttesét arra, hogy Szolnokon lezárja a párharcot és továbbjusson.

 • cikk kép
  Újra előny a remekelő ZTE KK-nál!

  A férfi kosárlabda bajnokság élvonalában a negyeddöntő harmadik mérkőzését játszották kedden a Zalakerámia Sportcsarnokban. A Zalakerámia-ZTE KK azt a Szolnokot fogadta, amellyel 1-1-re állt a párharca. De csak keddig, ugyanis a ZTE KK nagyon jó játékkal győzött és újra vezet (2-1).

 • cikk kép
  A nyomás egyre nagyobb, de itthon győzni kell - Kedden a Zalakerámia ZTE KK és a Szolnok harmadszor feszül egymásnak

  ZALAEGERSZEG - Hiába az egerszegi drukkerek hangereje, nem sikerült szombaton kiszurkolni a Zalakerámia-ZTE KK sikerét Szolnokon a férfi kosárlabda-bajnokság negyeddöntőjének második találkozóján. A párharc állása 1-1, de nem sokáig: kedden 19 órakor Zalaegerszegen folytatódik a pároscsata.

 • cikk kép
  ZTE KK: oda az előny, egyenlített a Szolnok

  A férfi kosárlabda NB I A negyeddöntőjének második körében szombaton a címvédő Szolnok vendége volt a ZTE KK. Az egerszegiek a párharcban 1-0-s előnnyel érkeztek a Tiszaligetbe, ahol a szezonban eddig kétszer játszottak és mindkétszer nyertek.

 • cikk kép
  ZTE KK: megvan a recept az idegenbeli sikerre is

  ZALAEGERSZEG - Szombaton 16 órától a Zalakerámia-ZTE KK férfi kosárlabdacsapata lélektani előnyben utazik Szolnokra. A bajnoki negyeddöntő második összecsapása előtt az egerszegiek 1-0-ra vezetnek a párharcban.

 • cikk kép
  Nyerőember akadt több is a ZTE KK csapatában

  Tökéletesen visszaadta minden jellemzőjét a férfi kosárlabda NB I A-csoportjában a rájátszás nyitóköre. És ezzel mind a négy találkozóra gondolunk, hiszen akadt pályaelőny vesztés, vagy éppen hosszabbításos meccs. Zalaegerszeg „kimaradt” ebből, hiszen győzött a Zalakerámia-ZTE KK a Szolnok ellen és 1-0-ra vezet a párharcban.

 • cikk kép
  A 9. helyért játszik a Vadmacskák - A kanizsai női kosarasok biztosan nyerték a Kecskemét elleni párharcot

  A Vadmacskák magabiztosan nyerte meg a női amatőr NB I-es kosárlabda-bajnokság 9-12. helyért kiírt párharcát, és így a szezont záró két találkozóján a 9. helyért küzdhet majd.

 • cikk kép
  A ZTE KK elszánt: a Szolnok ellen a négy közé akar jutni

  Szezonbeli ötödik összecsapásukra készülnek a Zalakerámia-ZTE KK és a bajnoki címvédő Szolnoki Olaj KK férfi kosárlabdacsapatai. Ám szó sincs unalomba fulladásról, sőt, most kezdődik a java! A szerda esti (19 óra) csata a negyeddöntő első felvonása lesz az NB I A-s rájátszásban, a Zalakerámia sportcsarnokban.

 • cikk kép
  A ZTE KK az MKOSZ-hez fordul, Bencze véleménye nem változott

  ZALAEGERSZEG - Bencze Tamás, a Zalakerámia-ZTE KK kosárlabda csapatának vezetőedzője nem változtat véleményén. Vagyis, szerinte nem egyenlő mércével mértek a játékvezetők a csapata Falco KC elleni találkozóján. A ZTE KK kikapott, így a szerdán kezdődő rájátszásban a bajnok Szolnok ellen kezdi meg párharcát.

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...