Sport

 • cikk kép
  Benke Szilárd hazatér és szerinte elérhető még a felső ház is

  Zalaegerszeg - Fontos győzelmet aratott a Zalakerámia-ZTE KK élvonalbeli férfi kosárlabda csapata szombaton, hétfőn pedig egy fontos hetet kezdett meg Bencze Tamás együttese. Sok mindenről dönt a szerdai Kaposvár, majd a vasárnapi Falco KC elleni idegenbeli találkozó - ezt Benke Szilárd, a ZTE KK játékosa is megerősítette.

 • cikk kép
  Három negyeden keresztül partiban volt a ZTE NKK a Sopronnal

  A női kosárlabda NB I 20. fordulójának záró mérkőzésén a bajnoki címvédő Sopront fogadta a ZTE NKK együttese. Három negyeden keresztül tartotta a lépést a hazai csapat, de a vendég távoli dobásai ellen nem találták az ellenszert.

 • cikk kép
  Ezúttal nem hibáztak - A ZTE KK hazai pályán verte a Kecskemétet

  Zalaegerszeg – Szombaton a férfi kosárlabda NB I A-csoportjában a Zalakerámia-ZTE KK együttese a Kecskemétet fogadta.

 • cikk kép
  Mindkét csapatunk itthon - A ZTE KK a Kecskemétet, a ZTE NKK pedig a Sopront fogadja

  Zalaegerszeg - Mindkét élvonalbeli zalai kosárlabdacsapat hazai fellépésre készül: a Zalakerámia-ZTE KK szombaton (18 óra) a Kecskemétet fogadja, míg a ZTE NKK vasárnap (16.45) a Sopronnal meccsel.

 • cikk kép
  Újabb két siker idegenben

  Körkép - A férfi kosárlabda NB II Nyugati-csoportjában ismét idegenben nyert mindkét zalai csapat - a Hévíz ráadásul rangadón.

 • cikk kép
  Az MTK nehezen adta meg magát - Idén csak nyert a fővárosban a ZTE NKK

  Zalaegerszeg - A női kosárlabda élvonal 19. fordulójában a ZTE NKK a záró negyedben nyújtott teljesítményével verte idegenben az MTK-t.

 • cikk kép
  Egy negyed nem volt elég

  A férfi NB I A 19. fordulójában Pécsett vendégszerepelt tegnap este a Zalakerámia-ZTE KK. Sajnos kevés sikerrel.

 • cikk kép
  Nehezen adta megmagát tegnap az MTK

  A női élvonalban a ZTE NKK az MTK vendége volt tegnap este.

 • cikk kép
  A ZTE KK szombaton a PVSK otthonába utazik

  Zalaegerszeg - Két hét szünetet követően - közte a balul sikerült magyar Kupa-negyeddöntővel - folytatja bajnoki sorozatát a Zalakerámia-ZTE KK NB I A-csoportos férfi kosárlabda csapata. Bencze Tamás együttese szombaton (18.00) a PVSK vendége, vele együtt egy nehéz sorozatot kezdenek meg az egerszegiek.

 • cikk kép
  Most nem akarnak hibázni

  Zalaegerszeg - A ZTE NKK NB I A-csoportos női kosárlabda csapata az MTK Budapest vendége lesz szombaton (18.00). Az egerszegiek szeretnék kijavítani a múlt szombati, hazai botlásukat.

 • cikk kép
  Újabb két győzelem - A Hévíz és a Zalaegerszegi KK is menetel

  Zalaegerszeg/Hévíz - A férfi kosárlabda NB II Nyugati-csoportjában szereplő zalai csapatok biztosan és nagy csatában hozták a győzelmet a legutóbbi fordulóban.

 • cikk kép
  A kevesebbet hibázó csapat nyert

  A női kosárlabda NB I-ben a PINKK Pécsi 424 csapatát látta vendégül a ZTE NKK. Végig kemény mérkőzést vívtak a csapatok, amelyet a pontosabban célzó pécsiek a negyedik negyed végén nyertek meg.

 • cikk kép
  A ZTE KK pihen, a ZTE NKK a PINKK-et fogadja

  Zalaegerszeg - A Zalakerámia-ZTE KK férfi kosárlabda együttese legszívesebben keményen végigdolgozta volna ezt a hétvégét, de kiesett a Magyar Kupából, így pihenni kényszerül. A ZTE NKK női együttese viszont játszik, méghozzá hazai környezetben, hiszen szombaton (17.00) a PINKK Pécs csapatát fogadja.

 • cikk kép
  A ZTE KK nem jutott tovább, simán kikapott

  Győr – A Zsíros Tibor Férfi Magyar Kupa nyolcas döntője csütörtökön kezdődött meg a valóban impozáns győri Audi Arénában.

 • cikk kép
  A ZTE KK csütörtökön az Alba Fehérvárral kezd

  Zalaegerszeg - A Zalakerámia-ZTE KK férfi kosárlabdacsapata mindent feltesz az Alba Fehérvár elleni Magyar Kupa negyeddöntőre - jelezte Bencze Tamás, az egerszegiek vezetőedzője. A mérkőzést csütörtökön a győri Audi Arénában 18 órától rendezik meg.

 • cikk kép
  Jerrel Wright marad a szezon végéig a zalaiaknál - jöhet a kupa

  Zalaegerszeg - Furcsa helyzet alakult ki vasárnap este, a Zalakerámia-ZTE KK-Egis-Körmend férfi kosárlabda NB I A-s találkozó után. Az egerszegiek bánkódtak a vereség miatt (85-88), ugyanakkor tényleg jó mérkőzést játszottak a régi riválissal. A nagyon remélt győzelem viszont most nagyon hiányzik.

 • cikk kép
  A végén ment el a meccs, nyert a Körmend

  Zalaegerszeg – Vasárnap este 124. alkalommal találkozott bajnoki mérkőzésen az egerszegi és a körmendi férfi kosárlabda csapat.

 • cikk kép
  ZTE KK: a türelem nyerő "húzás" lehet

  Zalaegerszeg - Vasárnap 18 órától a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokban ismét egy klasszikus párharc következik. A Zalakerámia-ZTE KK az Egis Körmendet fogadja, a telt ház pedig megint garantáltnak tűnik.

 • cikk kép
  Bravúr kellene a sikerhez

  Zalaegerszeg - Az NB I A-csoportos női kosárlabda-bajnokság újabb fordulójában már pénteken lejátssza a következő mérkőzését a ZTE NKK együttese, amely 17 órától a remek szezont futó és jó erőkből álló Szekszárdot fogadja.

 • cikk kép
  Zala megyei sportesemények

  Péntektől-vasárnapig rengeteg meccsen szurkolhatunk a zalai csapatoknak.

Részletes műsorMűsorok betöltése...