Kosárlabda

2014.03.08. 19:17

Hamar eldőlt a női kosármérkőzés

Miskolc - Egerszegen is magabiztosan nyert a középszakaszban az Aluinvent DVTK Miskolc női kosárlabdacsapata a ZTE NKK ellen.

Zalai Hírlap

A zalaiak szombaton Miskolcon vendégeskedtek. A vendégek  számára ezúttal sem termett sok babér. A házigazdák gyakorlatilag az első negyedben  eldöntötték  a mérkőzést, a lassan kosárlabdázó zalaiak ellen. A második játékrészben  a ZTE védekezése valamelyest javult, támadásban továbbra is gyengélkedtek,  nőtt a különbség a két csapat között.  A nagy szünet után sem vett vissza tempóból a miskolci együttes. A ZTE -ből  Varga,  és a nemrég szerződtetett Ivanovics jeleskedett  a pontszerzésben. A harmadik negyed végére már 30 ponttal vezettek a házigazdák. A  fölényesen vezető borsodi csapatban a fiatalok is játék lehetőséghez jutottak, de a különbség továbbra sem csökkent a két csapat között, sőt  tovább nőtt.  A DVTK előtt  Sopronban is súlyos vereséget szenvedett az egerszegi csapat.  A tendencia folytatódott  a borsodi megyeszékhelyen,  a  hazaiak átrobogtak a gyengén, elképzelés nélkül kosárlabdaázó vendégeken.

Aluinvent DVTK Miskolc – ZTE NKK 95-51 ( 28-13, 16-9,  26-18,  25-11.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!