Külföld

2016.09.22. 15:13

Brad Pitt ellen gyermekbántalmazás gyanúja miatt folyik vizsgálat

Los Angeles - Gyermekbántalmazás gyanúja miatt folyik vizsgálat Brad Pitt ellen, aki állítólag "szóban" és "fizikailag" is durva volt egyik gyermekével - erősítette meg a TMZ.com celebportál értesülését a People magazin internetes oldala.

Az esetet ismerő forrás szerint az incidens múlt hét szerdán történt Angelina Jolie és Brad Pitt magánrepülőgépén. Pitt állítólag dührohamot kapott a fedélzeten és kiabált, valamint fizikailag is agresszív volt az egyik gyerekkel. Szemtanúk szerint miután a gép leszállt, a színész tovább forrongott a kifutópályán, majd megpróbált elhajtani a helyszínről. Jolie és a házaspár néhány másik gyermeke is jelen volt az incidensnél.


A forrás szerint a történteket valaki a repülőről, vagy a kifutóról jelentette be névtelenül a Los Angeles megyei gyermek- és családsegítő szolgálatnak, amely most a Los Angeles-i rendőrséggel együtt folytat vizsgálatot a színész ellen. Jolie-t és Pittet már állítólag kihallgatta a szolgálat, amely a gyerekekkel is szeretne beszélni. A névtelen bejelentő által elmondottak alapján a színész ittas volt az eset idején.


Egy másik forrás szerint az incidenst követően Pitt nem tért vissza feleségével és gyerekeikkel a Los Angeles-i családi otthonukba, ami állítólag nem volt szokatlan, a színész ugyanis gyakran töltötte hotelben az éjszakát, ha összevesztek feleségével.


Egy Pitthez közeli forrás szerint a színész nem veszi félvállról a vizsgálatot. 
"Nagyon komolyan veszi a dolgot, és kitart amellett, hogy nem bántalmazta a gyermekeit" - fogalmazott a forrás.

A 41 éves Jolie hétfőn adta be a válókeresetet férje ellen kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva. Az Oscar-díjas színésznő továbbá bejelentette, hogy meg akarja kapni hat gyermekük felügyeleti jogát. A színésznő arra kérte a bíróságot, hogy Pittnek csak láthatást biztosítson.

A sztárpár válásának híre óta a bulvársajtóban számos találgatás merült fel a lehetséges okokról, ezek közé került most a gyermekbántalmazás gyanúja is.

Jolie és Pitt tízévi együttélés után 2014-ben házasodott össze, a Brangelinaként emlegetett álompár házasságának felbomlása bejárta az egész világsajtót. A két sztár ugyanakkor magánélete tiszteletben tartását kérte a médiától.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!