Külföldi

2016.09.15. 11:45

Sofia Vergara a legtöbbet kereső amerikai tévésztár

Sofia Vergara az Egyesült Államok legtöbbet kereső tévésztárja - ez derül ki a Forbes magazinnak a tévés színésznők bevételei alapján összeállított friss listájából.

A Modern család című tévésorozatban Gloriát alakító Vergara részben a szériával, részben reklámszerződései révén az elmúlt 12 hónapban 43 millió dollárt (11,8 milliárd forintot) keresett. A kolumbiai-amerikai színésznő ezzel már ötödik éve vezeti a női tévésztárok toplistáját, és az elmúlt évben férfi kollégáinál is többet keresett - írja a BBC News.

A Forbes listáján a második legjobban megfizetett tévés színésznő az Agymenőkben szereplő Kaley Cuoco 24,5 millió dollár (6,7 milliárd forint) éves bevétellel.

Az új lista harmadik helyét 15 millió dollárral (4,1 milliárd forinttal) Mindy Kaling, a Mindy Project főhőse szerezte meg, aki az előző év óta öt helyet ugrott előre.

Mariska Hargitay és Ellen Pompeo fej-fej mellett 14,5 millió dolláros (4 milliárd forintos) bevétettel foglalta el a negyedik és ötödik helyet.

A tízes toplistára Kerry Washington (13,5 millió dollár), Stana Katic (12 millió dollár), Priyanka Chopra (11 millió dollár), Julianna Margulies (10,5 millió dollár) és Julie Bowen (10 millió dollár) jutott még fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!