Kultúra

2015.02.01. 13:40

A Csókos asszony premierje után

Zalaegerszeg - A hagyományokhoz híven, pénteken este a Csókos asszony című operett bemutatója után fogadást adott a közönségnek és a támogatóknak a Hevesi Sándor Színház.

Arany Horváth Zsuzsa

Az előadáshoz ezúttal a Zalavölgye Takarékszövetkezet nyújtott támogatást. A kapcsolat a teátrum és a pénzintézet között tíz esztendős múltra tekint vissza, jelezte az elnök, Tóth László, aki a folytatást is biztosítottnak látja. A Csókos asszony rendezője, Böhm György pohárköszöntőjében elismeréssel szólt a társulat munkájáról.

Besencziné Nagy Kornélia, Besenczi Árpád (Kubanek), Böhm György rendező, Foki Veronika (Kató), Bakó Gábor koreográfus és az előadás főtámogatója, Tóth László, a Zalavölgye Takarékszövetkezet elnöke. Fotó: Pezzetta Umberto

A nézőtéri büfébe gyűlt népes publikum tájékozódhatott arról is, hogy a két új örökös tag, Halasi Imre volt igazgató és György János színművész aznap felavatott domborművét pedig Siklósi Vilmos és felesége adománya tette lehetővé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!