Lágy dallamok csendültek fel Letenyén

2017. július 16., 11:36 szerző: Szabó Zsófia fotós: Szakony Attila
komment
LETENYE - A város kulturális élete nyáron sem alszik téli álmot. Mindezt híven bizonyítja, többek közt, hogy hétvégéken sem maradnak programok, rendezvények nélkül a helybéliek.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Ám nem csak a városlakókat vonzzák a művészeti, szórakoztató események. A térség lakói is szép számmal látogatnak a különböző szabadtéri rendezvényekre, köztük a Séta Téri Zenés Esték programra, amelyet immár másfél évtizede szervez meg nyaranta a Fáklya Művelődési Központ és Könyvtár.

– A rendezvény célja a kezdetektől fogva ugyanaz – bocsájtotta előre Dömők József, a közművelődési intézmény igazgatója. – Mégpedig, hogy a fellépő előadók szórakozással és élettel töltsék meg a teret, s ennek köszönhetően minden korosztály tartalmasan kikapcsolódhasson – hangsúlyozta Dömők József a július első hétvégéjén kezdődött és augusztus elejéig tartó programsorozatról. Az intézményvezető elmondta: igyekeztek színes zenei repertoárt összeállítani: a népdaloktól, a klasszikus hangzású muzsikán át az örökzöldekig.

Szombaton harmonikaszó csendült fel a téren. Németh Norbert zalaapáti előadóművész szórakoztatta a közönséget, népszerű slágerekkel.

Legközelebb Merics Nikolett sanzon estjén, azt követően a Magyarucca zenekar koncertjén szórakozhat a nagyérdemű. Augusztusban Tulman Géza örökzöld dalcsokra koronázza meg a Séta téri zenei kavalkádot.

Szabó Zsófia

2017. július 16., 11:36 szerző: Szabó Zsófia fotós: Szakony Attila

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...