Kultúra

2017.02.12. 13:55

Bocfölde kulturális és közösségi programjai

Bocfölde - A község önkormányzata a Bocföldéért Közalapítvánnyal karöltve állította össze a település 2017-es kulturális és sportprogramját.

Civil Tudósítónktól

A faluházban és az általános iskolában ebben az évben is folytatódnak a megszokott és népszerű foglalkozások, szakkörök, így a női tornaórák, a hastáncpróbák, a nyugdíjas klub összejövetelei, a kicsinek szóló játszóházi rendezvények, valamint az egészségvédelmi előadássorozat. A farsang jegyében múlt pénteken sütő-főző délutánt tartottak. A sütőnapokon a képünkön is látható különlegességek készülnek.

E hét csütörtökjén az egészségvédelmi előadások sorában a kultúrházban este hatkor dr. Czipóth Magdolna háziorvos meghívására dr. Németh László neurológus beszél a stroke ellátásának aktuális kérdéseiről, pénteken ugyanitt indul a farsangi felvonulás a hozzá tartozó sütő-főző programmal és játszóházzal. Február 23-án, csütörtökön hatkor a kultúrházban dr. Lukács Dóra tart előadást a homeopátiáról, a hét végén, február 25-én, szombaton a települést támogató mecénások részvételével tartanak bállal záruló fehér asztalos együttlétet. A nyugdíjasok farsangját február 28-án rendezik meg, ezzel zárulnak február közösségi eseményei Bocföldén, ahol a Ciklámen Tánccsoport is várja az érdeklődőket keddi próbáira.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!