Kultúra

2017.03.29. 16:20

Erotika és... - Lakatos Levente új kötetéről

Lakatos Levente jelenleg az egyik legismertebb magyar regényíró a fiatalok körében. Történetei tele vannak bonyolult krimi- és thriller szálakkal, valamint erotikával, s ez alól a Bomlás című műve sem kivétel.

Rákos Bianka

A két szálon futó történet egy brutális gyilkosság felderítéséről szól, amelyet a saját démonaival is küszködő dr. Lengyel pszichológus, Laurával a fiatal nyomozónővel együtt igyekszik feltárni. A gyilkosság megértéséhez ad segítséget az olvasónak egy feltörekvő írónő könyve, aki bizarr munkakapcsolatba bonyolódott az áldozattal, Flóriánnal, a férfiprostituálttal. Az írónő megismerkedésüktől kezdve egészen a gyilkosság napjáig beszámol a kettejük között zajló furcsa viszonyról.

A könyv előszeretettel merít az amerikai erotikus thrillerekből, tökéletesen játszik még a legsablonosabb fordulatokkal is. Aki szeret borzongani mindenképpen olvassa el, feltéve, hogy elmúlt 18 éves.

Lakatos Levente Budapesten született, korábban műsorvezetőként, újságíróként és modellként is dolgozott. Első könyve 2008-ban jelent meg, de csak a 2010-es Barbibébi című könyvével vált igazán ismertté. A Bomlás a mindössze 31 éves szerző harmadik regénye, legutóbbi műve pedig a Szigor - A tiltás gyönyöre volt. A fiatal alkotó nemrégiben Zalaegerszegen is járt a József Attila Városi Könyvtárban író-olvasó találkozón.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!