Kultúra

2016.05.06. 16:04

Irodalmi kalandozás - műsoros délutánnal zárult a megyei levelezős játék

Zalaegerszeg - Pénteken rendezték meg az Irodalmi kalandozások című megyei levelezős játék záróműsorát és díjkiosztóját a Dózsa György Tagiskolában.

Magyar Hajnalka

A Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtár, valamint a Dózsa-iskola által szervezett hagyományos irodalmi játék keretében idén külföldi szerzők műveit olvasták el és dolgozták fel a benevező 19 csapat tagjai. Az ünnepélyes eredményhirdetésre a 7 legjobban teljesítő közösséget hívták meg. A csapatok rövid műsorral készültek, amit kis vendéglátás, végül az eredményhirdetés követett.

A győztes Agymanók csapata mutatja be műsorát: Gombócz Ágnes, Győri Anna, Orbán Boglárka, Nagy Dóra. (Hiányzik Kovács Krisztián)

Első helyen végzett a gellénházai iskola Agymanók csapata (felkészítő tanár Kiss Rudolfné), második lett a zalaszentgróti általános iskola Könyvkalózok csapata (felkészítő Varga Mónika), harmadik pedig az ugyancsak zalaszentgróti Színötös csapat (felkészítő Varga Krisztina). A további díjazottak zalaszentgróti, becsvölgyei, bagodi és miklósfai színeket képviseltek. A gyerekek könyvet és kreatív ajándékokat kaptak, munkáikból kiállítás nyílt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!