Kultúra

2016.09.27. 13:58

Kalandozó Kalandárium - Vajdahunyad várában zenélhettek

Budapest - A II. Országos Közfoglalkoztatási Kiállítást szeptember 22-23. között rendezték Budapesten, a Vajdahunyad várában. Itt léphettünk színpadra, írta a Kalandárium csoport énekesnője, Kanta Judit.

A két napos programon 130 kiállító mutatta be a megvalósított közfoglalkoztatási programok eredményeit, biztosított lehetőséget a települések megismerésére, az általuk készített termékek, és a helyi ételek kóstolására, azok megvásárlására. A színpadon egész nap zenés programok várták az érdeklődőket, ahol a kiállító megyék énekesei, zenekarai, néptáncosai, színjátszó csoportjai léptek fel.

Kanta Judit (balról), a Kalandáriummal a Vajdahunyad várban Fotó: Kalandárium

Zala megyét a „Kalandárium" Társulata képviselte: gyermekeket csalogattunk a színpad elé muzsikánkkal. Saját szerzeményeket játszó zenekarunk a közönség által már megszeretett zenei stílust örökítette tovább a közel egy éve működő jelenlegi formációval, melyben Nadrai Róbert ütőhangszereken játszik, Zsoldos László basszusgitározik, Cséber József gitározik és Boronyák Adrienn hegedűvel és furulyákkal kíséri a dalokat. A budapesti koncerten Zala megye szépségeit daloltuk világgá, így a gyerekek és a gyermeklelkű-felnőttek a dalok és a versek segítségével megismerkedtek a körülvevő világ hangjaival.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!