Kultúra

2015.11.03. 15:21

Szivárvány-hidat képeznek a két város közt

Székesfehérvár – Négy zalai, továbbá négy Fejér megyei képzőművész alkotásaiból nyílik közös tárlat csütörtökön este öt órakor a székesfehérvári Árpád Fürdőben.

Gyuricza Ferenc

Az 1Más felé című tárlat Székesfehérvár és Keszthely közötti együttműködés jegyében valósul meg. A tárlat célja, hogy szivárványként építsen hidat a két település között, továbbá rohanó világunkban felhívja a figyelmet a valódi értékekre, s nem utolsó sorban kapcsolatot teremtsen négy-négy egymást még nem, vagy csak alig ismerő festőművész között. A december 23-ig nyitva tartó kiállításon Zala megye képviseletében Frech Ádám, Molnár Bernadett, Oravecz Viktória és Vollein Ferenc, Fejér megye részéről pedig Halmay Tivadar, Novák Edit, Simon M. Veronika és Márfy Gabriella mutatkozik be. A tárlatot Zsiga Edward, az Árpád Fürdő igazgatója, Földi Zoltán önkormányzati képviselő, a Humán Közszolgálati Szakbizottság elnöke, valamint Tomek Noémi ThetaHealing tanár és konzulens nyitja meg, a műsorban a Holdkő együttes működik közre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!