Vajdasági vendégségben járt a Kanizsa Big Band

2016. október 05., 14:45 szerző: Horváth-Balogh Attila
komment
Nagykanizsa – A vajdasági Magyarkanizsán vendégszerepelt a Kanizsa Big Band. A koncert célja – többek között – a testvérvárosi kapcsolatok erősítése volt.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A csapat – mint azt Vámos Béla zenekarvezetőtől megtudtuk – a Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény meghívására adott koncertet a szerbiai Magyarkanizsán, a Művészetek Házában.

– Az útiköltséget mi finanszíroztuk, a meghívók pedig vállalták az elszállásolást, illetve egy vacsorát – bocsátotta előre Vámos Béla. – A Testvérvárosi Zenei Estéken léptünk fel, egy teljesen vegyes repertoárral. A klasszikus swingtől a jazzrockon át a mai slágerfeldolgozásokig terjedt a műsorunk.

A Kanizsa Big Band a vajdasági Magyarkanizsa színpadán Fotó: Kanizsa Big Band

Vámos Béla említést tett a Kanizsa Big Band-re a közeljövőben váró feladatokról is. Október 29-én folytatódik a Vendégségben a Kanizsa Big Bandnél című sorozat, melynek keretében Muck Héra basszusgitáros látogat el a zenekarhoz. A tehetséges magyar zenészt tavaly egy amerikai versenyen az év legjobb fiatal basszusgitárosának választották. Decemberben lesz még egy „Vendégségben..."– alkalom, immár a karácsonyra való hangolódás jegyében, erre Tóth Viktor szaxofonost hívták meg.

Horváth-Balogh Attila

2016. október 05., 14:45 szerző: Horváth-Balogh Attila

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...