Kultúra

2017.04.28. 17:04

Zegasztár gála a színházban

A VI. Zegasztár Gálájára 2017. május 12-én (pénteken) 19 órakor kerül sor a Hevesi Sándor Színházban, a műsort a Zalaegerszegi Televízió élő adásban fogja közvetíteni.

Arany Horváth Zsuzsa

A minden eddiginél magasabb színvonalú tehetségkutató gáláján 89 fiatal fog színpadra lépni a meghirdetett kategóriákban, tájékoztatott Velkey Péter, a megyeszékhelyi önkormányzat humánigazgatási osztályának vezetője.

A gálára belépőjegyek térítésmentesen igényelhetők a Hevesi Sándor Színház Szervezési Osztályán. A Zegasztár Gálán bemutatkozó fiatal tehetségek közül a közönség szavazatai alapján választják ki, s a gálaest végén hirdetik ki, hogy ki lesz Zalaegerszeg 2017. évi ZEGASZTÁR-ja.

A májusi városnapi rendezvényekhez kapcsolódó, egyre népszerűbb megmérettetés - amelyen az előválogatók eredménye alapján minden kategóriában minimum három, de egy-egy műfajban hat szereplő mutatkozik be - az alábbi kategóriákban zajlik: könnyűzene, népzene, komolyzene, moderntánc, néptánc, valamint vers.

A műsorban fellépő fiatalok produkciói keresztmetszetet adnak a zalaegerszegi művészeti oktatásból és a város kulturális életéből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!