Kustánszeg

2017.05.24. 12:10

Az idősek fontos részei a település életének

KUSTÁNSZEG Múlt pénteken rendezték meg a hagyománnyá vált idősek napi programot, amelyre a településen élő 60 év feletti lakosságot hívták meg.

Civil Tudósítónktól

A programot Bécs Tiborné polgármester köszöntő beszéde nyitotta meg. A polgármester hangsúlyozta, hogy az idősek azok, akik a települést felépítették és naggyá tették. Beszédében kitért arra is: az önkormányzat megtesz mindent azért, hogy a megérdemelt pihenés éveiben megkapják mindazt a támaszt, amely megszépítheti, teljesebbé teheti a napjaikat.

- Mindent meg kell tennünk azért, hogy érezzék, fontos részei az életünknek, és nem hagyjuk Önöket magukra - mondta.

Ezúttal is sokan elfogadták a meghívást a rendezvényre Fotó: a szerző

Az óvodás gyermekek dalokkal és versekkel köszöntötték a megjelenteket, majd az óvodások, valamint az iskolások is egy-egy színdarabbal kedveskedtek a „település alapítóinak". Őket követték a Kisbokréta és a Cserta néptáncegyüttesek, Kiss-Molnár István vezetésével.

Az est további részében együtt vacsoráztak az ünnepeltek, majd Szabó István helyi hegedűs és zenésztársai biztosították a nótaszót a kellemes hangulatért. A rendezvény minden évben nagy sikernek örvend, a meghívottak szép számban részt is vesznek. Ezúton is köszönetet mondunk a fellépő gyermekeknek és tanítóiknak a színvonalas műsorért, valamint azoknak a helyieknek, akik munkájukkal hozzájárultak a rendezvény sikerességéhez.

Miklovics Mietta

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!