Lenti

2014.07.14. 17:00

Vicces versenyekkel a fit napon Lentiben

Lenti - Patkó- és sodrófahajító, kötélhúzó és asszonycipelő verseny is szerepelt a másodszor megrendezett Kerka menti fit nap programjai között, melyre közel 300 résztvevő érkezett.

Korosa Titanilla

A Mocorgók az Egészségért és a Környezetért Egyesület által szervezet egész napos rendezvényen a sporté volt a főszerep, de olyan különleges, vicces programokat is szerveztek, mint az asszonycipelő verseny. Dél-előtt gyalogtúra indult Lentiből Dedes-hegyre harminc résztvevővel. A nap folyamán freestyler aerobic, alakformáló torna, jóga várta az érdeklődőket, s kipróbálhatták az íjászatot, lovaglást is. Hangsúlyt kapott az egészséges életmód: ételkóstolóval, szűrővizsgálatokkal, vitamin-tanácsadással is szolgáltak.

A program részeként második alkalommal megrendezett Németh József (Naninga) kispályás labdarúgó emléktorna, amelyre tizennégy lenti és környékbeli csapat jelentkezett. A tornán első helyezett lett a Grund FC,

Asszonycipelő verseny. Képünkön Wünsch Gábor és Wünsch Annamária mérkőzik  Berke Andrással és Berke-Tóth Tímeával (Fotó:Kósa Róbert)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!