Lenti

2017.03.09. 19:45

Tisztújítás után a Mocorgók Egyesületnél

Lenti - Nemrég új vezetőséget választott a Mocorgók az Egészségért és a Környezetért Egyesület tagsága.

Korosa Titanilla

A több mint 10 éve működő civil csoport kerékpáros és sportrendezvényeket, valamint gyakorta túrákat is szervez. A jövőbeni célokról Kovács Erik, az egyesület új elnöke beszélt.

Kovács Erik az új elnök
Fotó: Korosa Titanilla

- Az alapítástól jelen vagyok a szervezet életében, most öt évre vállaltam az egyesület vezetői posztját - mondta. - Az elnökség másik két tagja Sárvári Bálint és Buzás László lettek. A személycserék mellett a programok terén is megújul az egyesület az elképzeléseink szerint. A jelenlegi fiatalos vezetéssel új programokat tervezünk, de megtartjuk a régieket is. Két stabil rendezvényünk a júniusi 24 órás kerékpáros maraton és júliusban a Háromországos Pannon Maraton. Ezeken kívül szeretnénk megtartani havonta legalább egy-egy gyalogos és kerékpáros túrát. Ezeknek az útvonalai aszerint alakulnak majd, amit március végéig az egyesület tagsága megszavaz. Terveink már vannak, szeretnénk, ha a tagok számára a programok nemcsak a szervezésről szólnának, hanem aktívan be is kapcsolódnának ezekbe. Tervezzük továbbá, hogy csatlakozunk a Lendvai Hegymászó Egyesület magashegyi túráihoz, sziklamászásokhoz, de szerveznek rafting túrákat is. Ugyancsak szeretnénk együttműködni a csáktornyai egyesülettel is, illetve a Lentiben működő sport- és szabadidős szervezetekkel.

A Mocorgók Egyesületnek jelenleg 25 tagja van, de várják a csatlakozni vágyókat, a fiatalok számára pedig önálló programok szervezését is célul tűzték ki. Emellett szállítójármű beszerzésére is pályázni kívánnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!