Lenti

2017.04.10. 20:10

Közös lebonyolítás - Biztosítják a rendezvényeiket

Lenti - Az együttműködés jegyében járták be a júniusban sorra kerülő 24 órás kerékpáros maraton útvonalát a Lenti és Térsége Polgárőr Egyesület és a Mocorgók Egyesület tagjai hétvégén.

Korosa Titanilla

Nemrég kötött együttműködési megállapodást a két egyesület, mellyel kapcsolatban Szabó Gábor, a polgárőrök vezetője elmondta: kiemelt feladatuknak tekintik a kerékpáros balesetek megelőzését és a biztonságos közlekedésre való figyelemfelhívást, ezért is tartják fontosnak az együttműködést.

Képünkön balról Szabó Gábor, valamint a Lenti Rendőrkapitányság képviseletében Komláti Beatrix százados, mellette kerékpárral Horváth László polgármester, jobbról Kovács Erik Fotó: Korosa Titanilla

- Ezentúl egyesületünk biztosítja a kerékpáros szervezet rendezvényeit, szükség szerint akár 30 fővel is jelen leszünk programjaikon - mondta Szabó Gábor.

Kovács Erik, a Mocorgók Egyesület elnöke arról beszélt: a kerékpársportot népszerűsítő szervezetként ők is feladatuknak tekintik, hogy felhívják a figyelmet a biztonságos közlekedésre és példát is mutassanak ebben. Elmondta azt is, hogy a júniusi biciklis maraton útvonala mintegy másfél kilométerrel hosszabb lesz a megszokottnál, hogy a város minél nagyobb részét bejárják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!