Lenti

2017.06.07. 18:11

A felújítás ideje alatt zárva tart a lenti óvoda és bölcsőde

LENTI - Felújítási munkák miatt változik az óvoda székhelyintézményének és a bölcsődének a nyári nyitva tartása Lentiben.

Korosa Titanilla

Tegnap soron kívüli ülésen fogadták el a módosítást a képviselők. Az intézmények nyitvatartása egy pályázat keretében sorra kerülő fejlesztés miatt változik.

A munkálatok hamarosan elkezdődnek, emiatt az óvoda Vörösmarty utcai székhelye és a bölcsőde is zárva lesz június 19. és augusztus 31. között. A kivitelezés ideje alatt a gyermekek ellátását a Napközi Otthonos Óvoda Petőfi utcai telephelyén biztosítják.

A fejlesztés során egyebek mellett az óvodában akadálymentes nevelési környezetet alakítanak ki és megvalósul az épületszárnyak energetikai, gépészeti és villamos korszerűsítése, míg a bölcsődében a konyha szellőzőrendszerét cserélik, de megújul a játszóudvar is.

Az ülésen támogatták a művelődési központ pályázat benyújtására vonatkozó kérelmét is, melynek keretében műszaki eszközöket és berendezési tárgyakat kívánnak beszerezni mintegy egymillió forint értékben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!