Lenti

2016.10.21. 17:58

Akkor pénzért se lehessen

Lenti - Letelepedés Magyarországon - avagy a Jobbik Alaptörvény-módosító javaslatai címmel tartott pénteken sajtótájékoztatót Benke Richárd, a Jobbik helyi elnöke.

Korosa Titanilla

Mint elmondta: az október 2-ai népszavazás megmutatta, hogy a magyar emberek elutasítják a migráció minden fajtáját, és a Jobbik szerint ebbe beletartozik a Rogán Antal nevéhez köthető letelepedési kötvény is.

- A Jobbik csak olyan alaptörvény-módosítást tud támogatni, ami minden betelepítést elutasít. Nem jöhet sem szegény, sem gazdag migráns, sem szegény terrorista, sem gazdag terrorista - hangsúlyozta. - Célunk, hogy se Juncker, se Rogán ne telepíthessen be Magyarországra idegeneket se ingyen, se pénzért. Ha a Fidesz ezt nem érti meg, akkor az alaptörvény módosítása csak trükközés, szemfényvesztés, félmegoldás, mivel a letelepedési kötvény továbbra is kiskapu a terrorizmusnak.

Hozzátette: a Jobbik addig nem támogatja az említett módosítást, amíg kötvényvásárlás fejében bárki szabadon letelepedhet hazánkban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!