Egyesületté alakult a lenti kosárlabdaklub

2017. március 20., 21:15 szerző: Korosa Titanilla
komment
A közelmúltban egyesületté alakult a helyi kosárlabdaklub. A csapat jelenleg a Zala Megyei Kosárlabda Szövetség Forest Zala Megyei Bajnokságában szerepel.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Sportszerető helyi fiatalokból alakult újjá hét évvel ezelőtt Lentiben a korábban szebb napokat is megélt kosárlabdacsapat. Az együttes az elmúlt években váltakozó eredményességgel szerepelt a megyei bajnokságban. A Zalaegerszegre való hetenkénti utazás költségeit, az edzésekhez a terembérletet, illetve a nevezési díjat és az egyéb kiadásokat is többször maguk fizetik a játékosok. Némi anyagi támogatást eddig csak Lenti önkormányzata nyújtott számukra. Az egyesületté alakulást részben az ösztönözte, hogy idővel pályázati lehetőséghez és egyéb anyagi forrásokhoz jusson a csapat.

A Lenti Kosárlabda Klub Egyesület tagjai: hátul (balról jobbra) Kovács Ádám, Horváth Bence, Komáromi Gábor, Berke Tamás, Verein Ádám, elöl Kovács Márk, Kiss Tamás és Simon Balázs
Fotó: Simon Balázs

- Próbáltunk támogatókat szerezni az elmúlt években, miután a tagok közül nem mindenki kereső, nem tudnak beszállni a költségekbe, de nagy segítség lenne a csapat számára, ha kedvezményesen juthatnánk teremhez az edzések megtartásához - mondta Berke Tamás, a Lenti Kosárlabda Klub Egyesület elnöke. - Az egyesületté alakulás továbbá feltétele volt a megyei bajnokságban való szereplésnek is. Hosszú távú célunk, hogy Lentiben többen kedvet kapjanak a kosárlabdához, így biztosítva lenne a csapat számára az utánpótlás, illetve a játékot kedvelő fiatalok számára ne csak hobbiszinten, hanem akár versenyszerűen is elérhető legyen ez a sportág, edzésekkel, tétmeccsekkel, eredményekkel.

Korosa Titanilla

2017. március 20., 21:15 szerző: Korosa Titanilla

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...