Lenti

2017.05.26. 18:40

Kitüntetéseka pedagógusnapon

Lenti - A járás településeinek nevelési és oktatási intézményeiben dolgozó pedagógusokat köszöntötték pénteken.

Korosa Titanilla

Lenti város önkormányzata és a Zalaegerszegi Tankerületi Központ szervezte meg a pedagógusnapi ünnepséget, melyen több mint 20-an kaptak áldozatos munkájukért kitüntető oklevelet. A Gönczi-gimnáziumból Bíró Krisztina, a Vörösmarty Mihály Általános Iskolából Horváth Lászlóné és Tüske Károlyné, az Arany János Általános Iskolából Szekérné Gróf Lilla és Fentősné Balla Gabriella, a Lámfalussy-szakképzőből Kovácsné Prok Erzsébet.

A csesztregi intézményből Kovács Kálmán, Rédicsről Pestovics Miklósné és Erdei Lajosné, Pákáról Bek Zoltánné és Szabó Józsefné, Lovásziból pedig Csáki Lajos részesült elismerésben. Oklevelet kapott a Móricz EGYMI intézményéből Némethné Gaál Mária és Ácsné Máté Szilvia, mellettük Bánkuti Lászlóné óvodapedagógus és Szalainé Pál Alíz, Zala Megyei Pedagógiai Szakszolgálat lenti tagintézményének gyógypedagógusa.

Köszöntötték az aranydiplomás nyugalmazott pedagógusokat is: Kocfán Józsefnét, Takács Lászlónét, Mujdricza Dezsőnét, Németh Miklósnét, Farkas Lajosnét és Jobbágy Jánosnét, mellettük rubindiplomáját vehette át péntekenTantalics Béla.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!