Lenti

2017.05.25. 16:46

Vagyoni kérdésekről döntött a Lenti Kistérség Többcélú Társulásának tanácsa

LENTI Soron kívüli ülést tartott a napokban a Lenti Kistérség Többcélú Társulásának tanácsa. A polgármesterek három napirendi pontot tárgyaltak.

Korosa Titanilla

Elfogadták a 2016-os belső ellenőrzési tevékenységről, valamint a tavalyi költségvetés végrehajtásáról szóló tájékoztatót is. Utóbbiból kiderül: a társulás tavaly a Napsugár Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat és Központ működéséhez 47 millió forintot biztosított. A tagdíj összege az elmúlt évben is 1200 forint volt lakosonként egy évre. Ez összegszerűen közel 26 millió forintot jelentett. A kiadási oldalon a központi orvosi ügyelet díja jelentős, ez mintegy 22 millió forint. Összességében a bevételi főösszeg 2016-ban 84, a kiadási 82 millió forint volt és 2,2 millió forint maradvány keletkezett.

Az ülésen emellett Ramocsa társulásból való kiválásával kapcsolatos vagyonelszámolásról is döntöttek. Ennek megfelelően a költségvetési maradványból a település vagyonhányada alapján megkapja a rá eső összeget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!