A digitális írástudás növeléséről is szó esett

2014. július 02., 15:40 szerző: Horváth-Balogh Attila
komment
Kistolmács - – Farkas Szilárd információs társadalmi tanácsadó is részt vett és felszólalt az Információs Társadalom Parlamentjében.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Az Informatika a Társadalomért Egyesület az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetségével együttműködésben június végén rendezte meg az Információs Társadalom Parlamentjét. Az 1100 fős rendezvény – melyre az Országházban került sor – a közigazgatás, a civil társadalom és az infokommunikációs iparág legnagyobb találkozója. A találkozót Rogán Antal, az országgyűlés gazdasági bizottságának elnöke és Soltész Attila, az Informatika a Társadalomért Egyesület első embere nyitotta meg.

Farkas Szilárd elárulta, felemelő érzés volt a pulpitusról beszélni (Fotó: Horváth-Balogh Attila)

A plenáris ülésen felszólalt Farkas Szilárd kistolmácsi információs társadalmi tanácsadó, letenyei önkormányzati képviselő is, aki a "Digitális írástudás növelése – eMagyarország pontok hálózata" címmel tartott előadást a kormányzati, szakmai és iparági döntéshozóknak. Mint megtudtuk tőle, a szakmai megnyilvánulással párhuzamosan bemutathatta Letenye városát és a környékbeli települések látványosságait is.

Horváth-Balogh Attila

2014. július 02., 15:40 szerző: Horváth-Balogh Attila

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...