Letenye

2017.03.13. 20:35

Arany művei rajzokon

Letenye - Az Andrássy-iskola diákjainak hirdetett rajzpályázat alkotásaiból nyílt kiállítás tegnap az V. Hóvirág Tavaszi Művészeti Fesztivál keretén belül, az Arany János emlékévhez kapcsolódva a Fáklya Művelődési Házban.

Mirkó Imre

A kulturális intézmény által szervezett pályázat mind a négy témaköre Arany János műveihez kapcsolódott. Több mint száz rajz érkezett be az általános iskolásoktól.

Dömők József, a művelődési ház igazgatója, Szabó Katalin, Kocsis Dia felkészítő rajztanár, Martonné Várhidi Erika iskolaigazgató-helyettes és az 1. helyezettek: Somogyi Bence, Tóth Rozina, Kiss-Pataki Hédi, Bedő Milán, Marton Klaudia, Orsós Veronika, Filó Júlia, Fitos Gergő és Orsós Sándor
Fotó: Mirkó Imre

A zsűri elnöke a letenyei Szabó Katalin grafikus, festőművész volt. A díjazottak emléklapot és ajándékot kaptak. A kiállítás a művelődési ház első emeletén március végéig tekinthető meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!