Letenye

2017.05.25. 12:38

Jelentős felújítás zajlik a letenyei strandon

LETENYE - Több, mint 22 millió forintos felújítás zajlik a letenyei strand- és termálfürdőn. Emiatt a létesítmény várhatóan június közepén nyit ki.

Horváth-Balogh Attila

Mint azt Farkas Szilárd, a kisváros polgármestere elmondta: a létesítményben elsősorban a gépészet, a vezérlés, az automatika és a szivattyúk felújítása zajlik, emellett évről-évre szükséges a medencékben lévő burkolat jelentős részének pótlása is. Hozzátette: a strandon végzendő felújításra, karbantartásra pályázati kiírás, felhívás ezidáig nem jelent meg, így az önkormányzatnak saját forrásból kell megvalósítani ezt az önként vállalt feladatot. A felújítás ütemezését át kellett gondolni, hiszen téli időszakban a próbaüzem nem megvalósítható és üzemelés közben sem lehet a munkákat elvégezni. A felújítás jó ütemben halad, a létesítmény nyitása – melyet befolyásol az időjárás és a próbaüzem megfelelősége – várhatóan június közepére tehető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!