Video

 • cikk kép
  Ennél bénább kocsilopást még nem látott

  A tolvaj szemszögéből nagyon ciki, a Porsche tulajdonosának lélekjelenlétének viszont nagy gratula.

 • cikk kép
  Ez a BMW-s nem ismeri a mondást: lassan járj, tovább érsz!

  Nem volt türelme kivárni, amíg a stoptáblánál kikanyarodnak az előtte állók, egy huszárvágással lerövidítette az utat...

 • cikk kép
  Concours d'Elegance: kortalan autókülönlegességek seregszemléje és versenye

  Balatonfüred - A Concours d'Elegance jóval több volt, mint a 30 évesnél idősebb gépkocsik bemutatója: a járművek nem csupán műszaki tartalmukkal, hanem művészi külsejükkel, makulátlan állapotukkal nyújtottak élményt az érdeklődőknek.

 • cikk kép
  A keleti blokk varázslatos verdái hódítanak - Matchbox kiállítás a HSMK-ban

  Nagykanizsa - Moszkvics, Volga, Trabant, Wartburg, Olcit, Yugo és IFA. Csak néhány autómárka abból a 150 fajtából, amit Tulok József a Batthyány-gimnázium testnevelés-biológia szakos tanára kiállított tegnap a HSMK-ban.

 • cikk kép
  Tapló porschés szívatta a tűzoltókat, pórul járt (Videóval)

  Egy veszélyes fékezés miatt rádudáltak a sportautóra, ezért a sofőr megállt és vitázott a tűzoltókkal.

 • cikk kép
  Drágább lett az üzemanyag

  Emelte bruttó 2-2 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

 • cikk kép
  Így parkol egy részeg terepjárós (videó)

  Filmekbe illő módon “parkolt” rá egy másik kocsira egy terepjárós Győrben.

 • cikk kép
  Vajon beleszól-e Bottas Vettel és Hamilton bajnoki csatájába?

  A hétvégén ötödik állomásához érkezik a Formula-1 gyorsasági autós-világbajnokság 2017-es évada. A hétvége legnagyobb kérdése az, hogy át tudja-e menteni Valterri Bottas győztes formáját az Orosz GP-ről, és ezzel csatlakozik-e Vettel és Hamilton bajnoki küzdelmébe?

 • cikk kép
  Tesla - 10 kevésbé ismert tény a jövő autójáról

  Kétségtelen tény, hogy korunk egyik legextravagánsabb autógyártója a Tesla Motors. Bárhogyan is alakul az elektromos és az önjáró kocsik fejlesztése a jövőben, mindazzal, amit a gyár eddig alkotott, örökre beírta a cég nevét az autógyártás történelmébe. Nem túlzás azt állítani, hogy a vállalat megalapítása volt a modern autózás forradalmának nyitánya.

 • cikk kép
  Forma-1: most ugrik a majom a vízbe

  Barcelona - A Forma-1-es szezon elérkezett a már nagyon várt európai részhez. Hagyomány szerint a Spanyol Nagydíjra érkeznek vissza a csapatok a tavaszi Európába, hogy most már itt is a nyitott pilótafülkés széria által is elfogadható időjárási viszonyok között versenyezzenek.

 • cikk kép
  A nap pofátlan parkolása Kőszegen

  A gyalogosok oldják meg az átkelést, ahogy tudják – gondolhatta magában zebrán parkoló Mercedes tulajdonosa Kőszegen.

 • cikk kép
  5 fontos dolog, amit az önjáró autókról tudni kell

  A járműgyártás területein is egyre nagyobb szerepet kapnak az infokommunikációs technológia legújabb megoldásai, amelyek a közlekedés egyre nagyobb mértékű automatizálásához vezetnek. A zalaegerszegi tesztpálya lesz a modern autóipari technikák, mint az önvezető autók kifejlesztésének egyik kiemelt helyszíne.

 • cikk kép
  Mobil járműipari szakkiállítás - Zalaegerszeg a nemzetközi járműfejlesztés új központja

  A zalai megyeszékhely történelmének egyik legfontosabb beruházása előtt áll. Május 19-én teszik le az európai és nemzetközi szinten egyedülálló járműipari tesztpálya alapkövét és a tervek szerint már jövőre megkezdődnek a jövő autóinak a tesztjei. A beruházás új munkahelyeket teremt és helyzetbe hozza a helyi vállalkozókat is.

 • cikk kép
  Ezért köhögünk, tüsszögünk az autóban tavasszal

  Két dolgot fontos lenne, hogy elvégezzünk tavasszal az autónk és a saját érdekünkben. Az egyik a klímatisztítás, a másik a kárpitozott részek alapos takarítása.

 • cikk kép
  SzakembAIRek a léghajtású járgányok tizedik versenyén

  Sziszegve száguldó szerkezetek szemléjét tartják a tizedik alkalommal ezen a hétvégén Egerben. A léghajtásos autók, másként pneumobilok versenyébe immár negyedszer neveztek be zalai egyetemisták.

 • cikk kép

  Sikerült a Pumával az első ugrás az intelligens járművek versenyén

  Sok gépjárművezetőnek többéves gyakorlat mellett is kihívás, hogy hátramenetben parkoljon le járművével. Ha ezt még azzal is bonyolítjuk, hogy utánfutóra tolasson rá, igazán megnehezítjük a feladatot.

 • cikk kép
  Olcsóbb lesz a tankolás

  Csökkenti bruttó 5 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI szerdán.

 • cikk kép
  Sofőr nélküli autók - Varázslatnak tűnik, de a jövőben már mindennapos lesz

  Az autónk jobban ismeri a Kreszt nálunk, biztonságosabban és kiszámíthatóbban vezet. Nekünk csak meg kell adni a célállomást, hátradőlünk a sofőrülésen, és sem a pedálokkal sem a kormánnyal nem kell foglalkoznunk útközben. Csetelhetünk a telefonunkon, sminkelhetünk, talán még szundíthatunk is útközben?

 • cikk kép
  A munka ünnepe az autós szlalom ünnepe is

  Nagykanizsa - Május elsején immár harmadik alkalommal rendezik meg a Kanizsa Garage Szlalom Kupát, melyre szombat estig lehet még nevezni.

 • cikk kép
  Okosút épül Zalaegerszeg és az autópálya között

  Amikor a modern közlekedésről beszélünk, olyan digitális és informatikai megoldásokra kell gondolnunk, amelyek révén egyre biztonságosabban, kényelmesebben és nem utolsósorban energiatakarékosabban tudunk közlekedni. Ezen megoldások kikísérletezésének és megvalósításának lesz a színhelye Zalaegerszeg. Olyan beruházások indultak el, amelynek köszönhetően a megye székhelye felkerül a járműgyártás világtérképére. Logisztikai központ és tesztpálya épül a városban, valamint egy új okosút köti majd össze a várost az M7-es autópályával.

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...