Lóerő

2016.01.29. 16:03

Martin Scorsese a Rolls-Royce-ról készít filmet

Úgy tűnik, Hollywoodban felfedezték az autóipart, mint lehetséges sztoriforrást, és nem csak olyan filmekhez, mint a Fast and Furious 92. epizódja.

Ezúttal a legendás Martin Scorsese forgat egy filmet a Rolls-Royce első autójáról, amellyel 1906-ban alapozták meg a márka azóta is fennálló hírnevét.

 

„Már akkor megragadott a Silver Ghost sztori, amikor Sir Richard Attemborough a figyelmembe ajánlotta, és izgatottan várom, hogy belevághassunk az elkészítésébe.” - mondta a rendező-legenda, aki ezúttal produceri feladatokat lát majd el. A rendezést Asif Kapadia vállalta, aki 2010-ben Ayrton Senna életéről forgatott dokumentumfilmet. A forgatókönyv igaz történeten alapszik, bár alighanem igyekeznek majd dramatizálni a történéseket.

 

A középpontban az első Rolls-Royce személyautó áll majd, amelyről húsz éves pályafutása során elterjedt, hogy a világ legjobb autója, és ezzel meg is alapozta a márka hírnevét a következő száztíz évre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!