Lovászi

2016.04.24. 13:57

Nyugdíjasklubok megyei találkozója

Lovászi - Mintegy tizenöt klub, dalkör, illetve tánccsoport is színpadra lépett a településen negyedik alkalommal megrendezett nyugdíjasklubok megyei találkozóján.

Korosa Titanilla

A rendezvényen Léránt Ferenc polgármester mellett Cseresnyés Péter államtitkár, a térség országgyűlési képviselője, valamint Bene Csaba, a megyei közgyűlés alelnöke is köszöntötte a több mint 200 résztvevőt.

Idén érkeztek csoportok Szepetnekről, Nagykanizsáról, többen Zalaegerszegről, Botfáról, Csesztregről, Eszteregnyéről és a szlovén Muraszombatról is. A klubok tagjai különféle produkciókat adtak elő, a népdalok és népszerű slágerek mellett katonadalok, versek, néptánc, cowboy tánc és tréfás jelenetek is szerepeltek a programban.

A házigazda lovászi Olajbányász Nyugdíjas Klub vezetője, Tóth Károlyné a rendezvénnyel kapcsolatban elmondta: céljuk, hogy az idősebb korosztály tagjainak is legyen módja és alkalma a szórakozásra. Jó alkalom ez a kapcsolatteremtésre, hiszen fontosnak tartják, hogy egymás rendezvényeire is ellátogassanak.

A programra ez alkalommal is szép számmal érkeztek résztvevők és újonnan csatlakozókat is köszönthettek. A zalaegerszegi Nefelejcs, a botfai Őszirózsa Nyugdíjas Klubok, valamint a Muraszombati Baráti Kör tagjai is első alkalommal mutatkoztak be a találkozón.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!