Miklósfa

2016.06.14. 17:55

Jótékonysági meccs Bátori Gergő emlékére

Miklósfa - Gyászol a település labdarúgócsapata, hiszen elhunyt játékosuk, Bátori Gergő, akinek emlékére jótékonysági találkozót játszik június 19-én 18 órától a Miklósfa és a Pogányszentpéter.

Zalai Hírlap Sport

A Miklósfa SE az alábbi sorokat küldte el lapunknak: „Villámcsapásként ért a hír bennünket, bár tudtuk nagy a baj, de mégis... Bíztunk, hittük, hogy jóra fordul minden és jött a sokkoló hír. Bátori Gergő, a Miklósfa SE kapusa nincs többé. De hisz csak 25 éves voltál, tele vágyakkal, tervekkel. Te voltál a miklósfaiak kapusa, te védted a lövéseket, tizenegyeseket, az életed volt a foci. Nagyon szerettünk téged, mint embert, játékost, barátot. Most az a focikapu, amit védtél oly kiválóan, üres maradt, nagyon üres. Nagyon hiányzol mindnyájunknak, a szerető családodnak, szüleidnek, tesóidnak és persze a csapatnak. Mindig nyerni akartál, kivédeni az ellenfél lövéseit. A gyilkos kór legyőzött, pedig mindent megtettél, hogy te nyerj, de sajnos most vesztettél. Vesztettél, de a legnagyobb vesztesek mi vagyunk, hogy többé már nem lehetsz köztünk. Ha este felnézünk az égre, a legfényesebb csillagot keressük, az te vagy, mert csillag voltál nekünk. Most az égi csapatban te leszel a kapus, a csillagok kapusa. Bátori Gergő isten veled, nyugodjál békében, soha nem felejtünk...”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!