Nagykanizsa

2010.07.27. 02:25

A vizes gyakorlatot is nagy érdeklődés kíséri

Letenye hivatásos tűzoltósága és a Körzeti Tűzoltó Egyesület közös szervezésében tartanak vizes gyakorlatot szombaton a Kistolmácsi-tó és kemping területén.

Kelemen Valéria

Az önkéntes tűzoltó egyesületek vizes gyakorlata keretében szakmai és furfangos versenyekre, fizikai-szellemi megmérettetésre és családi piknikre is sor kerül. A programot szervező Kozma József nyugállományú tűzoltó alezredestől megtudtuk: rendezvényük 1994-ben hagyományteremtő szándékkal indult. Az idők során a körzet egyesületeinek idősebb és fiatalabb tagjai körében is közkedvelt lett, horvát és szlovén kapcsolataik révén pedig nemzetközivé vált. A 10 órakor kezdődő programon a csapatok maguk gondoskodnak ellátásukról, sütnek-főznek, egymást is megvendégelik. A résztvevők csónakázhatnak, s akár egy magasból mentő kosaras gépjárműfecskendő segítségével is megtekinthetik a csodálatos környéket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!