Nagykanizsa

2016.12.12. 17:23

A gyerekek karácsonya

Nagykanizsa – Tegnap délután került sor a Medgyaszay Házban a gyerekek karácsonya című rendezvényre.

Horváth-Balogh Attila

A szép hagyományt a Nagykanizsai Család- és Gyermekjóléti Központ, illetve annak alapítványa, a „Segíts, hogy segíthessünk" Alapítvány őrzi immár több, mint 25 esztendeje. Idén a városi szociális alap támogatásának köszönhetően minden általános iskolából 7-7 gyermeket leptek meg kis mikuláscsomaggal, egy-egy kisgyermek pedig az alapítvány jóvoltából 5000 forintos utalványt vehetett át.

Az ünnepi műsort ezúttal a Kiskanizsai Általános Iskola 3. osztályosai adták, Szélike történetét Kocsis Anikó tanította be a gyerekeknek Fotó: Szakony Attila

Újdonság, hogy a város középiskolásait is bevonták, így a Batthyány Lajos Gimnázium és a Nagykanizsai Piarista Iskola 1-1 tanulója szintén utalványt kapott. Mikuláscsomagot vehetett át a családok átmeneti otthonában lakó 10 kisgyermek is. A gyermekeket és kísérőiket Dénes Sándor polgármester, illetve dr. Kaszás Gizella, a központ igazgatója köszöntötte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!