Nagykanizsa

2016.10.25. 11:38

A hivatalban is segítséget nyújtanak a pályázóknak

Nagykanizsa – Az önkormányzat is segítséget nyújt az Erzsébet program keretében kiírt jövő évre vonatkozó üdülési támogatások benyújtásához – mondta tegnap dr. Szabados Gyula tanácsadó.

Pásztor András

Mint elhangzott: az elmúlt évektől eltérően, az idei pályázat nem csupán a 2017-re, hanem a 2018-ra vonatkozó üdülési támogatásról is szól.

A nyugdíjasok, a nagycsaládosok, illetve a fogyatékkal élők jelentik a kedvezményezettek körét, amennyiben megfelelnek a feltételeknek – mondta dr. Szabados Gyula, aki hozzátette: az Erzsébet program hivatalos weboldalán mindenki elolvashatja a részleteket.

A pályázatok benyújtásához az önkormányzat is segítséget nyújt – folytatta a tanácsadó, aki hozzátette: hétfőn, szerdán, pénteken a hivatal alagsorában segítenek kitölteni a pályázatokat.

A rendelkezésre álló 4.5 milliárd forintos keretre november 25-ig lehet pályázni, kivétel ez alól a nagycsaládosok, akik egészen december 20-ig adhatják be igényüket – árulta el dr. Szabados Gyula, aki hozzátette: érdemes mielőbb benyújtani a pályázatokat, hiszen a keret a fenti határidők előtt is kimerülhet.

Az internetes felületen kitöltendő űrlaphoz nem csak a polgármesteri hivatal, hanem a Tourinform iroda munkatársai is segítséget nyújtanak a nyitvatartási időben.

Mindenkit arra kérek, hogy előre készítse össze hivatalos iratait, illetve a pályázathoz szükséges 5 ezer forintos önrészt, hogy a kitöltés során ez ne okozzon problémát – mondta Bali Vera, a Tourinform iroda vezetője.

Mint elhangzott: idén már fürdőbelépőkre nem lehet pályázni, kizárólag üdülésre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!