Nagykanizsa

2017.04.12. 14:52

A Jobbik korrupcióellenes plakátkampányáról beszélt Zakó László

Nagykanizsa – A Jobbik korrupcióellenes plakátkampánya nem csak a bűnösöket mutatja be, választ ad arra is, miért alacsonyak a bérek, s miért nem jut pénz az oktatásra, s az egészségügyre – mondta tegnapi tájékoztatóján Zakó László, a párt régiós igazgatója.

Pásztor András

Mint azt a tegnapi sajtótájékoztatón Zakó László elmondta: a korrupciót nem láthatatlan, hanem hús-vér emberek követik el Magyarországon. A Jobbik Orbán Viktort és Mészáros Lőrincet, illetve Habony Árpádot és Rogán Antalt tette a plakátokra.

– A mostani kampány célja, hogy ráébredjenek az emberek, csak a mérhetetlen Fidesz-korrupció felszámolása után juthat pénz bér- és nyugdíjemelésre, oktatásra és minőségi egészségügyre – fogalmazott Zakó László. – Ehhez pedig az kell, hogy 2018-ban a leendő Jobbik-kormány a lehető leggyorsabban bevezethesse a Lex Ludas Matyi elnevezésű antikorrupciós törvénycsomagot és a földesúradót, mert a lopott pénz visszajár annak, aki megdolgozott érte. A korrupció ma Magyarországon éves szinten 400 milliárd forint kárt okoz, azaz minden magyar munkavállaló egyhavi fizetését korrupt politikusok és haverjaik vágják zsebre. Ennek kimondása nem negatív kampány, hanem kőkemény igazságkampány.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!