Nagykanizsa

2015.06.25. 13:49

A Jobbik szerint a fideszesek sunyítanak

Nagykanizsa - „Ki a sunyi?!” címmel tartott csütörtökön sajtótájékoztatót Berta Krisztián, a Jobbik kanizsai alelnöke, aki ismét felszólította a Fidesz képviselőit, hogy valljanak színt a Quaestor-ügyben.

Pásztor András

A kanizsai szervezet alelnöke elmondta: Orbán Viktor a minap sunyinak titulálta a Jobbikot, ezáltal pedig több mint másfél millió magyar embert is.

– Ahelyett, hogy bárkit sunyinak nevezne a miniszterelnök, adjon inkább választ arra, hogy eddig miért nem szólította fel a Fidesz képviselőit, hogy mondják el, a Quaestor bedőlése előtt nem mentettek-e ki pénzeket – mondta Berta Krisztián. Hozzátette: felvetődik a kérdés, vajon mennyi pénzt vehettek ki az utolsó pillanatokban a Fidesz politikusai, ha még arra sem hajlandók, hogy kellően megnyugtassák a közvéleményt. – A Quaestor esetében egy olyan érdekcsoportról van szó, amely mind a szocialistákkal, mind a jelenlegi hatalommal jó kapcsolatot ápolt. Talán nem véletlen, hogy a kormány döntése szerint a Quaestor esetében 30 millió forintig teljes kártalanítás illeti meg az ügyfeleket.

Berta Krisztián ismét felszólította a Fidesz helyi képviselőit, hogy tegyenek írásos nyilatkozatot az ügy kapcsán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!