Nagykanizsa

2017.04.26. 06:08

A munka ünnepe a szlalom ünnepe is

Május elsején immár 3. alkalommal rendezik meg a Kanizsa Garage Szlalom Kupát, melyre szombat estig lehet még nevezni.

Horváth-Balogh Attila

A szlalomverseny a Dunántúli Szlalom Kupa versenysorozatának 2. állomása, melyre a szervezők ezúttal lefoglalták a Kanizsa Centrum Bevásárlóközpont szinte teljes parkolóját. Így egy csaknem 1200 méter hosszú, nehezített pályával kell megküzdeniük a nevezőknek.

A tavalyi szlalomkupa egy látványos pillanata
Fotó:  archív

_ Eddig minden évben 60-70 versenyzőnk volt, hasonló számú nevezőre számítunk most is_ mondta el Angler Máté, aki párjával, Zsovár Anitával és a  Jakabfi Dávid vezette Kanizsa Garage Club-bal közösen szervezi a versenyt. _ Nevezéseket maximum 100 főig, szombat estig fogadunk el, úgy hogy, érdemes sietnie annak, aki indulni akar, mert az egész Dunántúlról szoktak jönni autósok. Bármilyen autóval lehet nevezni. Azt szoktuk mondani, hogy a közút nem versenypálya, aki "menőzni" szeretne, az itt és most megteheti.

Kapunyitás elsején 6.30-kor, az első autó pedig 9 órakor rajtol el. A szlalomkupa mellett lesz veteránautó- és motorkiállítás, lábhajtásos gyermekautók szlalomversenye, illetve aki másokon szeretne segíteni, az önkéntes véradáson is részt vehet. A versenyről további információk találhatók annak közösségi oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!