Nagykanizsa

2014.08.27. 13:53

A szocialisták jelöltjei - Kanizsán azt remélik, sokan unják a stagnálást

Nagykanizsa - A dél-zalai városban önállóan indul az MSZP az önkormányzati választáson. A párt helyi jelöltjeinek névsorát szerdán tették közzé.

Pásztor András

Mint azt Böröcz Zoltán, az MSZP kanizsai elnöke elárulta: több szervezettel és párttal is egyeztettek a közös indulásról, ám ez olyan kompromisszumokkal járt volna, ami önfeladást jelentene a szocialistáknak, így végül önállóan vágnak neki a kampánynak.

Fodor Csaba, a párt nagykanizsai polgármester-jelöltje hozzátette: remélik, hogy le tudják váltani a jelenlegi városvezetést, s bíznak abban, hogy sokaknak elege van már az egy helyben topogásból, a stagnálásból.

– Úgy véljük meg kell változtatni a pénzelosztás módszerét, jó lenne ha nem csak azok a vállalkozók kapnának megbízásokat, akik Cseresnyés Péter jelenlegi polgármester rokonságához tartoznak – mondta Fodor Csaba, aki azt is elárulta: sokan nem merték elvállalni a jelöltséget.

Az MSZP képviselő jelöltjei: 1. körzet: Tüttő István, 2. körzet: Vincze Ferenc, 3. körzet: Hofstetter Gábor, 4. körzet: Kalmár István, 5. körzet: Böröcz Zoltán, 6. körzet Fodor Csaba, 7. körzet: Korpics Krisztián, 8. körzet: Őri Sándor, 9. körzet: Gondi Zoltán, 10. körzet: Domján András.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!