Nagykanizsa

2016.08.04. 13:02

Az edző is lezárta az ügyet

Nagykanizsa – Beszámoltunk róla: bűncselekmény hiányában megszüntette a nyomozást a rendőrség egy kanizsai kajak-kenu edző ellen, akit kiskorú veszélyeztetésével vádoltak. Az edző most kommentálta az ügyet.

Pásztor András

Mint írta: pályafutása alatt sok helyen dolgozott, és munkáját mindig a siker, a tenni akarás, a teremtés, a lehetőségek jobbá tétele jellemezte.

– Tudom, hogy a tevékenységem Kanizsán nem mindenkinek tetszik, vannak, akik ahelyett, hogy mellém álltak volna, másokat manipuláltak ellenem – írta az edző. – Tudom, nem vagyok könnyű eset, de a klubból senkit nem zavartam el. Önként távoztak, akik nem fogadták el a változásokat.

Az edző kiemelte: a rendőrség által kirendelt független igazságügyi pszichológus véleményéhez (miszerint: a tréner a gyerekek erkölcsi, érzelmi fejlődését nem veszélyeztette) nem tud és ne is akar semmit hozzátenni.

– Minden további csak magyarázkodás lenne, azt pedig nem szeretném – folytatta a szakember. – Egy valamit azonban fontos kiemelnem: az ügy kirobbanása óta egy gyermek sem hagyta el a klubbot. Szeretnék köszönetet mondani mindazoknak akik ebben a nehéz helyzetben is kifejezték valamilyen módon a bizalmukat felém, és bíztak bennem. Természetesen megértem a bizonytalanokat is, akik nem tudtak mit kezdeni a híresztelésekkel. Ugyanakkor elmondhatatlanul sajnálom mindazokat, akik belekeveredtek vagy kellemetlen helyzetbe kerültek emiatt. Én levontam a tanulságot, és a magam részéről az ügyet ezzel lezártnak tekintem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!