Nagykanizsa

2016.09.19. 12:03

Az épület a városé marad

Nagykanizsa – Az önkormányzat akkor is felújítja a Zrínyi-iskolát, ha jövőre az állam működteti az oktatási intézményeket – reagált Dénes Sándor polgármester, a DK múlt heti állítására.

Pásztor András

Mint arról beszámoltunk: a múlt héten Horváth Jácint, a DK önkormányzati képviselője azt vetette a városvezetés szemére, hogy a Zrínyi-iskola idénre tervezett  felújítása nem készült el a tanév kezdetére. A képviselő egyúttal felvetette: mi értelme a rekonstrukciónak, ha a jövő januártól az állam veszi át az iskolák működtetését és fenntartását?

– Való igaz, hogy az első közbeszerzési eljárás eredménytelen volt, ezért néhány hónapot csúszik a beruházás, ám ez nem azt jelenti, hogy ne lennénk elkötelezettek a felújítást illetően – reagált a minap Dénes Sándor polgármester, aki kijelentette: mindenképpen megvalósul a beruházás.

– Az iskola épülete  a város tulajdonában marad, azt pedig nem engedhetjük meg, hogy tovább romoljon a külső homlokzat állaga.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!