Nagykanizsa

2016.06.28. 14:26

Cserepes lemezzel fedik a tetőt

Nagykanizsa – Új és egyben időtálló tetőburkolatot kap a korpavári településrész ravatalozója. A beruházás mintegy fél millió forintba kerül.

Pásztor András

Fitos István, a VIA Kanizsa Nonprofit Zrt. vezérigazgatója elmondta: a múlt évben jogos igényként merült fel a lakosok részéről a ravatalozó tetőburkolatának felújítása, a korábbi bitumenzsindely ugyanis elhasználódott és félő volt, hogy előbb-utóbb beázik az épület.

Kropf Balázs (balról), Kropf Kornél és Lakatos Lajos már a léceket felhelyezte a ravatalozó tetőszerkezetére Fotó: Szakony Attila

– A ravatalozó tetőszerkezetére most új lécek kerülnek, majd azt követően úgynevezett cserepes lemezt helyeznek fel, ami kifejezetten időtálló anyag – fogalmazott a városüzemeltető társaság vezetője, aki hozzátette: a beruházás 500 ezer forintba kerül, de ezzel legalább hosszútávra megoldottá válik a korpavári lakosok problémája.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!