Nagykanizsa

2016.06.08. 11:28

Csütörtökön nyílik Kanizsán is a könyvhét

Nagykanizsa - A dél-zalai városban is holnap veszi kezdetét az ünnepi könyvhét. Az érdeklődőket hagyományosan a Deák téri könyvsátornál várják egész nap – de 10 és 11 órakor különösen.

Horváth-Balogh Attila

Az ünnepélyes megnyitóra holnap 11 órakor kerül sor, amikor professzor dr. Kovács László, a Batthyány Lajos Gimnázium, illetve a Nyugat-magyarországi Egyetem Természettudományi és Műszaki Kar volt tanára mond megnyitó beszédet. Ugyanitt 10 órától 16 óráig a Takács László Irodalmi Kör tagjai, valamint Szabó Erika, Iványi Miklós és Motorcza Gyula dedikálnak. A sátornál  a Halis István Városi Könyvtár is várja a könyvek barátait. Az író-olvasó találkozók sora ma este kezdődik a Honvéd Kaszinóban Polgár József: 11-es című kötetének bemutatójával. Péntek estig még Uzsoki Mária: Réka dombalján, prof. dr. Kovács László: Györgyi Géza – egy kivételes elméleti fizikusi életpálya, Motorcza Gyula: Életeim, life story, Szabadi J. Tibor: Szőke fiú, Fa Ede: Véges út a végtelenbe, Alcser Norbert: Odavágunk a könyvpiacnak!, Kotnyek István: Utak mentén, hegygerincen és Szabó Erika: Időkerék című könyvének bemutatójára kerül sor.

Címkék#Nagykanizsa

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!