Nagykanizsa

2014.04.24. 16:25

Elsöprő erejű élmény lesz (x)

Nagykanizsa - Elsöprő erejű élményre számíthat, aki megnézi a Catherine Gallagher vezette ír sztepptánc produkciót, május 9-én, a Hevesi Sándor Művelődési Központ színpadán.

PLT-információ

A Queen of the Dance az ír sztepptánc legkiválóbb művészeiből álló társulat. Szólótáncosa és koreográfusa az ír nemzeti bajnok és többszörös világbajnok Catherine Gallagher, aki tagja volt a világhírű Riverdance együttesnek és megannyi más társulatnak, amelyek e jeles műfajban szórakoztatják a közönséget.

Catherine Gallagher egyedülálló a világon (Fotó: Queen of the Dance)

A szuperprodukció már csak amiatt is kivételes, mert ez az egyetlen ír sztepp társukat a világon, amelyet nő vezet. Az előadás egyszerre tartalmaz autentikus ír elemeket és Catherine izgalmas, újszerű, modernebb zenei alapokra helyezett koreográfiáját. A Queen of the Dance új, különleges színfolt az ír tánc és a táncművészet világában, amelyet frenetikus dallamok kísérnek. A géppuskalábú táncosok lábdobpergésének hangja extázisba hozza a közönséget. Catherine dinamikus és lélegzetállító szólókat táncol. Szabad szemmel szinte alig követhető, ahogyan a profi táncművészekből álló társulat elképesztő sebességgel szteppel a színpadon.

Catherine ötévesen kezdett táncolni. Tehetsége hamarosan nyilvánvalóvá vált, minden idők legfiatalabb ír sztepp táncosaként tüntették ki az Írország Nemzeti Bajnoka címmel.

Az előadás időpontja: 2014. május 9. szombat, 19 óra. Helyszíne: Nagykanizsa, Hevesi Sándor Művelődési Központ. Jegyek válthatók: a helyszínen (HSMK, 8800 Nagykanizsa, Széchényi tér 5-9., tel: 93/311-468. A helyi Tourinform Irodábanan (Csengery út 1-3., tel: 20/298-2618). A Neckermann Irodában (Deák tér 3., tel: 93/516-668). A Zalai Hírlap Ügyfélszolgálatán (Erzsébet tér 21., tel: 93/310-226). Valamint az IRISHDANCE HU weboldalon és az InterTicket országos üzlethálózatában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!