Nagykanizsa

2017.02.08. 10:35

Erősítik a közösségi szellemet

Nagykanizsa – A közösségi szellem erősítése továbbra is az egyik legfontosabb cél a Nagykanizsai Honvéd Egyesület számára – hangzott el a civil szervezet minap tartott év eleji közgyűlésén.

Pásztor András

Tarr Ernő, az egyesület elnöke az elmúlt évet értékelő beszámolójában elmondta: a vezetőség a tagság érdekvédelmét helyben és országos szinten is képviselte, sőt a HM Hadkiegészítő és Központi Nyilvántartó Parancsnokság munkáját is segítették a katonacsaládok folyamatos látogatásával.

– Az egyesület fontos célja, hogy segítséget nyújtsunk a szabadidő kulturált eltöltéséhez, ezért az éves programtervezetet már most kézhez kapta a tagság – jelezte az elnök, aki hozzátette: a múlt évi rendezvények sikeresek voltak, főként az Őrségbe, Pécsre és Székesfehérvárra szervezett kirándulások kovácsolták össze a csapatot. – Emellett odafigyeltünk arra is, hogy a születésnaposokat felköszöntsük, illetve részt vegyünk azokon a megemlékezéseken, amelyek kapcsolódnak a magyar honvédséghez. A tagság figyelmét arra is felhívtam, hogy amennyiben lehetséges nagyobb számban látogassák a városi rendezvényeket, s az egyesületnek helyet adó Honvéd Kaszinót.

Tarr Ernő elnök azt is örömmel jelentette be, hogy az egyesületnek nemrég elkészült a logója, amit a 90. életévét betöltő Móricz István Béla nyugállományú alezredes készített.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!