Nagykanizsa

2016.04.24. 15:11

Ezoterikus napot rendeztek szombaton a VOKE-ban

Nagykanizsa – Egy napra keleti bazárrá változott a VOKE Kodály Zoltán Művelődési Ház, ahol immár a 9. Ezoterikus és Életmód Nap várta az érdeklődőket szombaton.

Ziegler Anita

Képünkön Ábrahám Beáta karkötőket mutat Bognár Erikának

Míg az egyik standnál fahéjas-céklás diétás sütit kínáltak, a másiknál egzotikus, magos-diós aromájú gyümölcskávét kóstolhatott a felfrissülni vágyó. Kámánné Szép Terézia intézményvezető elmondta, összesen 16 kiállító és 7 előadás segítette a tájékozódást az ezoterikus tanok útvesztőjében.

– Ép testben ép lélek – ez a mondás lehetne a rendezvény fő mottója. Idén is olyan kiállítókat hívtunk, akik megfelelő támpontot adnak az egészség megőrzéséhez, a betegségek megelőzéséhez – mondta el az intézményvezető. – Régóta tudjuk, hogy a betegségek nagy része lelki eredetű, de szerencsére számos spirituális irányzat áll rendelkezésünkre, amelyek megmutathatják a betegségből kifelé vezető utat – fogalmazott. Többek között jós, tibeti hangterápia, önismereti kártyaelemző és kineziológus adott tanácsot az érdeklődőknek, ám a nap csúcsa Soma Mamagésa tudatosságról, a hétköznapi élet mágiájáról szóló előadása volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!